Fiul unui deputat, luat cu Ambulanța de la școală. Copilul are 8 ani și este în stare de șoc

Fiul unui deputat, luat cu Ambulanța de la școală. Copilul are 8 ani și este în stare de șoc

Panică în familia deputatului USR Iulian Bulai. Fiul lui în vârstă de 8 ani a fost luat de urgență cu Ambulanța de la școală din SEctorul 4, unde învață și transportat rapid la Spitalul Marie Curie din Capitală. Copilul înghițise accidental dopul de palstic de la sticla de apă.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Copilul a fost luat cu Ambulanța

Incidentul a avut loc dimineață, iar personalul din școală a solicitat imediat ajutor la 112. Un echipaj medical a sosit imediat la școală și i-a acordat copilului primul ajutor.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Este vorba de fiul, în vârstă de 8 ani al deputatului USR Iulian Bulai care în cursul acestei dimineți, în timp ce se afla la școală, a înghițit dopul de plastic al sticlei de apă. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

 După extragerea dopului de către echipajul medical sosit la fața locului, copilul a fost imediat transportat la spital.

Copilul este internat la Spitalul „Marie Curie” 

Bucata de plastic a fost scoasă rapid din gâtul micuțului. El a fost transportat la spitalul de copii Marie Curie și se află în afara oricărui pericol. Totuși, micuțul ar fi în stare de șoc, ceea ce face necesară rămânerea sub observația medicilor de la Spitalul de Urgență „Marie Curie”.

Iulian Bulai este deputat USR, este căsătorit cu Eva Marie și are doi, un băiat și o fată în vârstă de 8, respectiv 4 ani.

Alte incidente din școli 

  Nu este singurul incident din școlile din București. Un elev de 14 ani a ajuns la spital după ce a fost rănit cu un briceag de un coleg. Totul a pornit după o ceartă în timpul pauzei, moment în care elevul a fost tăiat la mână de colegul său cu un briceag. Alarma fost dată de un profesor, iar cazul este investigat acum de poliţie, potrivit Digi24.  

Iar în Voluntari, județul Ilfov, o elevă a fost lovită cu pumnii și picioarele, apoi trântită la pământ de alte trei adolescente. Martori la incident au fost alți tineri și niciunul nu a intervenit să oprească violențele

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191