Flavius Nedelea, primele declarații după ce s-a aflat cu cine a înlocuit-o pe Anamaria Prodan: „Nu am făcut ceva greșit”

Flavius Nedelea, primele declarații după ce s-a aflat cu cine a înlocuit-o pe Anamaria Prodan: „Nu am făcut ceva greșit”

Flavius Nedelea este bărbatul cu care Anamaria Prodan a avut o scurtă relație după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Acum, omul de afaceri se iubește cu Iulia, fosta soție a lui Alex Bodi, și a făcut primele declarații despre relație.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Flavius Nedelea a intrat în atenția presei după ce Anamaria Prodan a anunțat că are o relație cu el. Povestea lor de dragoste nu a durat prea mult, astfel că au decis să pună punct și să rămână prieteni.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Acum, omul de afaceri s-a afișat cu Iulia, fosta soție a lui Alex Bodi. Flavius Nedelea a confirmat relația pe care o are cu blonda, astfel că idila lor este mai serioasă decât mulți ar fi crezut.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

„Eu întotdeauna susțin ceea ce spun, ceea ce fac. Avem o relație, ne înțelegem extraordinar. Nu mai e nevoie să recunosc, pun o poză cu noi doi, o țin de mână, suntem împreună. Nu am făcut ceva greșit ca să nu recunosc”, a declarat Flavius Nedelea, la Antena Stars, potrivit

Omul de afaceri s-a afișat mândru alături de noua lui iubită și a fost felicitat pentru alegerea făcută. „A mea”, a scris Flavius Nedelea pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de Iulia Sălăgean, într-un restaurant de lux. Omul de afaceri a recunoscut public relația cu fosta soție a lui Alex Bodi, în fotografie cei doi sunt foarte apropiați, se țin de mână și au zâmbetul pe buze.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, prieteni după despărțire

Anamaria Prodan declara că este foarte fericită alături de Flavius Nedelea și că și-a găsit liniștea alături de el. În luna mai, relația lor a ajuns la sfârșit, iar anunțul a fost făcut chiar de cei doi. Impresara și omul de afaceri au postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde au anunțat că despărțirea a fost de comun acord.

„Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viață în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers! Ești un exemplu demn de urmat ca bărbat și ca om! Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna.”

La rândul său, Flavius Nedelea a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care spune aceleași cuvinte frumoase despre fosta lui iubită. Relația lor a durat doar câteva luni.

„Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață. Călătoria noastră în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers. Ești un exemplu demn de urmat ca femeie și ca om! Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna!”.

Cine e Flavius Nedelea

În vârstă de 42 de ani, Flavius Nedelea este din Tulcea și are mai multe afaceri, printre care și două hoteluri în București. Este vorba despre o unitate hotelieră cu nouă camere chiar în Centrul Vechi din București, dar și un restaurant.

Pe lista de cuceriri a omului de afaceri se află și Laurette. Fotomodelul confirma relația cu Flavius Nedelea în anul 2018, însă nu voia să dea prea multe detalii despre povestea lor de dragoste. „Da, este adevărat, dar nu doresc să discut despre viața mea personală. Doamne ajută! Aștept să văd ce va fi, sper ca totul să fie bine”, declara Laurette pentru CANCAN.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191