Floarea care atrage norocul, abundența și iubirea în locuința ta. Dacă o ai, ești tare norocos

Floarea care atrage norocul, abundența și iubirea în locuința ta. Dacă o ai, ești tare norocos

Mulți dintre noi îngrijim orhideele pur și simplu pentru că ne plac aceste plante. Cu toate acestea, orhideele pot fi folosite și pentru a îmbunătăți estetica și energia casei, astfel că în feng-shui sunt considerate extrem de benefice.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Feng-shui este o filozofie orientală care încearcă să găsească armonia între un individ și mediul înconjurător. Atunci când vă decorați și vă mobilați locuința, este important să găsiți un echilibru energetic între cele cinci elemente: foc, apă, metal, lemn și pământ. Acestea sunt elemente naturale asociate cu anumite culori și domenii specifice din viața fiecăruia.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Amplasarea obiectelor în casă servește la direcționarea fluxului de energie. Culoarea obiectelor din casă și amplasarea lor în locuință va diminua sau va crește feng-shui-ul. Orhideele pot fi selectate pe baza culorii florilor lor și plasate strategic în jurul casei pentru a influența feng-shui. În acest articol, ne vom concentra pe plasarea orhideelor în casă pentru a crește feng-shui.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

În general, florile în feng-shui reprezintă bucurie, vulnerabilitate, înflorire și noi începuturi. Florile pot fi o influență feng-shui foarte pozitivă.

Orhideele pot îmbunătăți feng-shui-ul din casa ta și se crede că pot crește norocul și fertilitatea familiei. Există locuri specifice în care puteți amplasa orhideele în casă pentru a stimula feng-shui-ul. Orhideele de culori diferite pot, de asemenea, să crească feng shui-ul. Florile parfumate pot îmbunătăți, de asemenea, feng-shui-ul general al unei camere sau al unei case. Orhideele în ghiveci ajută la echilibrarea fluxului de energie, sau chi, în interiorul casei.

În credința tradițională feng shui, orhideele simbolizează fertilitatea și sunt un simbol feminin foarte puternic al frumuseții. Orhideele pot simboliza puritatea și frumusețea, perfecțiunea și dragostea. Se spune că a avea orhidee în casă crește nivelul de fericire și favorizează bunele relații între membrii familiei.

În funcție de culoarea ghivecelor și de locul în care plasați aceste flori, puteți beneficia de energia și frumusețea suplimentară pe care plantele de orhidee le aduc în casă. De asemenea, puteți folosi orhidee în ghiveci de culoare albastră pentru a atrage prosperitatea și sănătatea. Pentru a-ți spori viața amoroasă și poziția socială alege orhidee în ghivece cu roșii sau portocalii. Pentru carieră folosiți ghivece de culoare neagră. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191