Florin Ristei, despre „Insula iubirii”, controversatul show de la Antena 1: „Nu sunt bune exemplele astea la televizor”

Florin Ristei, despre „Insula iubirii”, controversatul show de la Antena 1: „Nu sunt bune exemplele astea la televizor”

Florin Ristei și-a spus părerea sincer despre „Insula iubirii”, controversatul show prezentat de Radu Vâlcan la Antena 1. Artistul consideră situațiile din emisiune nu ar trebui să fie exemple pentru cei de acasă.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Florin Ristei și Speak prezintă împreună pe YouTube „Fierți pe insulă”, un podcast în care cei doi artiști comentează fiecare episod al controversatului show de la Antena 1, „Insula iubirii”. Proiectul celor doi pare că înregistrează un succes foarte mare, astfel că vizualizările depășesc câteva sute de mii per clip.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Artistul a dorit să își exprime opinia în ceea ce privește alegerea cuplurilor și a ispitelor la „Insula iubirii”. Florin Ristei a observat că multe dintre cupluri au probleme de infidelitatel, iar o parte dintre concurente au activat pe site-uri pentru adulți.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

El consideră că astfel de personaje ar trebui să nu fie promovate la televizor și că nu ar trebui să reprezinte un exemplu pentru telespectatori.

„Nu vreau să fiu interpretat altfel decât o zic dar mi se pare că în emisiunea asta și în alte reality-show-uri sau experimente sociale, ne sunt prezentate anumite situații sau persoane, și nu este prezentată fals vreau să zic… deci, ne este prezentată degradarea statutului femeii în relație cu bărbatul.

„Nu sunt bune exemplele astea la televizor”

Nu generalizez că poate nu este un eșantion reprezentativ, ăsta de la Insulă, pentru toate femeile din România, însă opt din zece ispite au făcut sau fac videochat și două din cinci concurente la fel. Ceea ce este un procent uriaș! În plus două din cinci concurente au venit la emisiune cu bărbați care le-au înșelat înainte. Întrebarea mea este ce facem? Vine ceva, încercăm să facem ceva? Pentru că nu sunt bune exemplele astea la televizor”, a spus Florin Ristei.

Cum au început Florin Ristei și Speak să facă podcast despre „Insula iubirii”

Florin Ristei și Speak sunt implicați în foarte multe proiecte și cu greu mai fac față. Deși au foarte mult de muncă, cei doi artiști nu se plâng deloc și reușesc să aibă un succes foarte mare cu podcastul „Fierți pe insulă”.

„Real, mă gândesc în ce m-am băgat. Noi am făcut asta la o caterincă, la o joacă. El m-a invitat pe un grup unde sunt foarte mulți băieți și comentau, mai rău ca babele, l-am sunat și i-am propus să filmăm asta. Noi n-aveam niciun acord de la Antene, de la trustul Intact, i-am sunat pe oameni să îi întrebăm dacă putem să folosim imaginile. Când am văzut hype-ul cu toată lumea, mai fiartă decât noi, zic «în ce ne-am băgat?». Pentru mine oricum e mult. Sunt 5 zile pe săptămână numai cu Insula iubirii”, a spus Speak pentru

Florin Ristei, despre prestația lui Gheboasă la UNTOLD 2023

Vedeta de la Antena 1 a comentat și prestația lui Gheboasă la festivalul din Cluj-Napoca, UNTOLD. Florin Ristei nu crede că este vina artistului.

„Ai văzut fenomenul Gheboasă? A explodat internetul că ce face ăla cu versurile. Păi nu este vina lui frate că niște copii de 12 – 15 ani să ajungă să cânte lucrurile alea. Ci este vina lipsei de educație la nivel macro. Ce vrei să cânte și să asculte niște copii într-o țară în care parlamentarii sunt analfabeți, școala este vai de capul ei, copiii înjunghie profesorii la școală, legea nu se aplică pentru șmecheri. Ce vrei să învețe? Acasă nu văd exemple pozitive.

Nu ai ce să înveți și ce să asculți așa că rezonezi cu cel care îți dă mesajul cel mai aproape de tine. De odată muzica și artiștii trap strică noua generație. Educația este singura cheie pentru tot ce vedem și la emisiuni. Așa trebuie să ea amendă și Eminescu sau Creangă că au scris poezii porno. Trebuie să începem să facem ceva cu educația asta că în ultimii 30 de ani… astea sunt rezultatele. Asta este țara!”, a spus Florin Ristei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191