Florin Ristei, opinie dură despre Insula iubirii: „Ne este prezentată degradarea statutului femeii. Opt din zece ispite fac videochat”

Florin Ristei, opinie dură despre Insula iubirii: „Ne este prezentată degradarea statutului femeii. Opt din zece ispite fac videochat”

Florin Ristei (35 de ani), una dintre cele mai apreciate vedete din România, a vorbit public despre concurenții și ispitele de la „Insula iubirii” din acest sezon. Artistul este de părere că în emisiunea de la Antena 1 au ajuns să se promoveze un anumit tip de persoane care nu reprezintă un model pentru societate.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

„Nu vreau să fiu interpretat altfel decât o zic dar mi se pare că în emisiunea asta și în alte reality-show-uri sau experimente sociale, ne sunt prezentate anumite situații sau persoane, și nu este prezentată fals vreau să , ne este prezentată degradarea statutului femeii în relație cu bărbatul.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Nu generalizez că poate nu este un eșantion reprezentativ, ăsta de la Insulă, pentru toate femeile din România, însă opt din zece ispite au făcut sau fac videochat și două din cinci concurente la fel. Ceea ce este un procent uriaș! În plus două din cinci concurente au venit la emisiune cu bărbați care le-au înșelat înainte. Întrebarea mea este ce facem? Vine ceva, încercăm să facem ceva? Pentru că nu sunt bune exemplele astea la televizor”, a spus Florin Ristei.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Prezentatorul de la Antena 1 a vorbit și despre scandalul în care a fost implicat artistul – Gheboasă. Asta după participarea sa la “Untold” unde a cântat o piesă cu versuri indecende.

„Ai văzut fenomenul Gheboasă? A explodat internetul că ce face ăla cu versurile. Păi nu este vina lui frate că niște copii de 12 – 15 ani să ajungă să cânte lucrurile alea. Ci este vina lipsei de educație la nivel macro. Ce vrei să cânte și să asculte niște copii într-o țară în care parlamentarii sunt analfabeți, școala este vai de capul ei, copiii înjunghie profesorii la școală, legea nu se aplică pentru șmecheri. Ce vrei să învețe? Acasă nu văd exemple pozitive.

Nu ai ce să înveți și ce să asculți așa că rezonezi cu cel care îți dă mesajul cel mai aproape de tine. De odată muzica și artiștii trap strică noua generație. Educația este singura cheie pentru tot ce vedem și la emisiuni. Așa trebuie să ea amendă și Eminescu sau Creangă că au scris poezii porno. Trebuie să începem să facem ceva cu educația asta că în ultimii 30 de sunt rezultatele. Asta este țara!”, a spus Florin Ristei.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191