Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit. Cântărețul a dezvăluit motivul: „Sunt supărat..”

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit. Cântărețul a dezvăluit motivul: „Sunt supărat..”

Bănuielile reporterilor Click! se confirmă, Florin Ristei și iubita sa Naomi Hedman nu mai formează un cuplu de ceva vreme! Artistul a dezvăluit public că el și frumoasa lui logodnică au fost nevoiți să meargă pe drumuri diferite și că, din păcate, distanța este cea care îi desparte. Asta nu înseamnă însă că Florin Ristei nu mai ține la Naomi. Cântărețul a oferit toate detaliile.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit

În urmă cu aproape două luni, Click! vă dezvăluia că Naomi și Ristei dau semne că și-au spus „adio”. Atunci reporterii noștri au luat legătura cu îndrăgistul artist pentru a comenta zvonurile, după ce cuplul a șters toate pozele împreună de pe rețelele de socializare. La acel moment, artistul a fost destul de discret în răspuns și a evitat să ne spună clar dacă mai formează sau nu un cuplu.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

„Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Florin Ristei.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Recent, artistul a spus lucrurilor pe nume și a dezvăluit că el și Naomi au decis să meargă pe drumuri separate. În cadrul podcastului „Fiertzi pe Power Couple”, în care împreună cu Speak comentează noul show de la Antena 1, artistul a fost sincer și și-a pus sufletul pe tavă în fața bunului său prieten.

Speak l-a întrebat pe Ristei dacă mai are iubită, iar acesta din urmă a fost cât se poate de sincer și a explicat faptul că Naomi a fost nevoită să se mute înapoi în Regatul Unit, iar că distanța i-a separat. Acesta nu a spus motivul pentru care Naomi a trebuit să plece din România, însă este cert că aceasta nu a fost o despărțire pe care ei să fi o dorit, ci a fost una constrânsă de împrejurări.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea”, a spus Ristei.

„Dar ușa e deschisă?”, a întrebat Speak.

Florin Ristei a dat de înțeles că încă mai are sentimente pentru Naomi și că momentan nu este disponibil pentru un nou început. Și nici nu este de mirare având în vedere că în urmă cu ceva vreme, artistul a declarat pentru Click! că împreună cu iubita sa avea o relație „perfectă”, iar dragostea dintre ei se vedea cu ochiul liber.

„Nu m-ar deranja să scârțâie ușa aia că n-a mai scârțâit de Nu știu dacă e deschisă…Și m-a întrebat cineva în presă: Ești singur și disponibil? Singur sunt în casă, dar disponibil nu știu dacă ”, a completat Florin Ristei.

Cum s-au cunoscut Florin Ristei și Naomi Hedman

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunosut pe platourile emisiunii X Factor, iar povestea lor de dragoste a început la scurt timp după ce frumoasa britanică a părăsit competiția. Iubirea dintre ei a evoluat cu pași repezi, iar Florin a cerut-o în căsătorie foarte rapid, însă nu s-au grăbit cu nunta.

Artistul ne-a mai dezvăluit că aveau o relație plină de dinamism și că se distrau de minune împreună și, într-adevăr, asta au lăsat să se vadă cu fiecare apariție de-a lor. Ristei o sorbea din priviri pe draga lui iubită, erau puși pe glume și nimic nu dădea de înțeles că ceva nu ar funcționa în cuplul lor. Poate timpul va aranja toate lucrurile și viața îi va readuce împreună.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191