Florin Salam, adus la disperare! Manelistul a vrut să-și bată copiii în parc: Roxana Dobre a intervenit imediat

Florin Salam, adus la disperare! Manelistul a vrut să-și bată copiii în parc: Roxana Dobre a intervenit imediat

Meseria de părinte nu poate fi mereu „floare la ureche”, iar acest lucru îl știu doar oamenii care sunt în această ipostază. Nici pentru Florin Salam nu este ușor să suporte capriciile celor mici, în ciuda faptului că-și iubește extrem de mult familia. Cel mai recent filmuleț din social media îl arată pe „Regele Manelelor” extrem de tensionat și obosit, aflat în parc alături de Roxana și cei mici, care nici în ruptul capului nu voiau să meargă acasă. 

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Florin Salam are o viață extrem de agitată, astfel că de multe ori oboseala își spune cuvântul și tensiunea acumulată a fost pe punctul de a o revărsa asupra copiilor. Își iese rar din fire, dar și atunci când o face, ajunge viral, așa cum s-a întâmplat și de această dată. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Florin Salam: „Mă jur pe mama mea că îi las aici” 

Fiecare dintre noi traversăm atât zile bune, cât și mai puțin bune, astfel să răbdarea ne este pusă la încercare. Florin Salam se afla de ziua lui în parc cu copiii și soția. El – nerăbdător să meargă acasă, cei mici – dornici să petreacă timp la joacă. 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Manelistul și-a ieșit din fire, atitudine care a surprins-o până și pe Roxana, pe care a rugat-o să intervină și să ia atitudine, căci răbdarea lui ajunsese la final. De asemenea, a atenționat-o să nu intervină în cazul în care le dă „câte o palmă”. 

„Uite cum stau de ziua mea după copii. Îi las aici. Mă jur pe mama mea că îi las aici! Să nu te bagi când le dau câte o palmă”, a spus manelistul, în clipul video. 

Cântărețul, mărturisiri emoționante despre povestea de dragoste cu Fănica 

Acum este unul dintre cei mai de succes maneliști. S-a ridicat de la pământ după ce și-a pierdut prima soție. Povestea dintre Florin Salam și Ștefania nu va fi dată uitării nicicând. 

Cei doi au devenit părinți în anul 2004 și 2007, urmând ca 2 ani mai târziu o tragedie avea să le schimbe radical viața: moartea soției sale, care a pierdut lupta cu viața din cauza unei ciroze hepatice. Cum a reușit să își revină din pierderea suferită și să meargă mai departe a mărturisit chiar el, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

„La cât de mult o iubeam pe fata asta, mă gândeam eu cum o să mai trăiesc când eu realizam că ea nu mai Faptul că reușesc să trăiesc în continuare fără ea clar e puterea de la Dumnezeu pe care ți-o dă atunci când ai nevoie… Chiar aveam nevoie de ea și o meritam că mai erau și copiii… Câteodată, moartea e hotel de zece stele, nu ai cum să scapi atât de ușor”, a spus Florin Salam în cadrul emisiunii de la Kanal D. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191