Florin Salam, pe patul de spital! Alex de la Caracal a făcut publică imaginea / FOTO

Florin Salam, pe patul de spital! Alex de la Caracal a făcut publică imaginea / FOTO

Florin Salam se află pe patul de spital în aceste momente! Alex de la Caracal a făcut publică imaginea cu celebrul cântăreț de manele în spital. Iată ce a postat acesta pe rețelele sale personale de socializare!

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Starea de sănătate a lui Florin Salam nu pare să fie una deloc bună, iar asta se poate observa din fotografia pe care Alex de la Caracal a postat-o recent pe pagina sa de Instagram. Cântărețul de manele se află în spital!

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Florin Salam, pe patul de spital!

Florin Salam se află pe patul de spital în aceste momente, iar starea lui de sănătate nu pare să fie una bună. Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Alex de la Caracal a făcut publică imaginea din spital cu artistul.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Alături de această fotografie pe care a postat-o, Alex de la Caracal a scris și un mesaj pentru Florin Salam. Acesta i-a transmis celebrului cântăreț de manele că îi dorește multă sănătate și putere.

Manelistul a anunțat că își anulează concertele

În urmă cu doar câteva zile, Florin Salam și-a anunțat fanii că își anulează concertele din perioada următoare. Una dintre persoanele responsabile cu evenimentele manelistului va urma să înapoieze banii acestora. Artistul a precizat faptul că își dorește o pauză pentru următoarea perioadă.

Cântărețul de manele a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, iar vizitele la medici au fost tot mai dese. Artistul s-a dus chiar și în străinătate la medici, pentru a se ocupa mai mult de starea lui de sănătate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191