Fosta ispită de la Insula Iubirii, moment special la concertul Oanei Radu. Și-a cerut partenera de soție / VIDEO

Fosta ispită de la Insula Iubirii, moment special la concertul Oanei Radu. Și-a cerut partenera de soție / VIDEO

O ispită masculină a decis că este momentul să îi pună marea întrebarea iubitei sale, asta pentru că a organizat un moment emoționant la concertul Oanei Radu și a reușit să își surprindă partenera. Despre cine este vorba aflați în rândurile următoare.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Cristian Grigorescu de la Insula Iubirii 2022, căci despre el este vorba, și-a cerut în căsătorie iubita. Marina Oprea este cea care l-a cucerit, după ce a venit din Thailanda, iar relația lor devine din ce în ce mai serioasă.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Fosta ispită de la Insula Iubirii i-a pregătit o surpriză iubitei sale. Modul inedit în care Cristian Grigorescu și-a cerut în căsătorie partenera

Cristian Grigorescu și-a cunoscut iubita în vara lui 2022, iar de atunci sunt de nedespărțit. După o relație de un an, fosta ispită de la Insula Iubirii nu a mai stat pe gânduri și și-a cerut iubita în căsătorie.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Doar că, și-a dorit un moment cu totul special, așa că, s-a gândit la toate detaliile. Pe lângă clasicul buchet de trandafiri și inelul, Cristian Grigorescu i-a pus întrebarea iubitei sale în văzul tuturor, la un concert susținut de Oana Radu, cea care le-a și dedicat o piesă.

„N-am crezut că îmi vor da lacrimile, dar iată că iubirea pe care ți-o port a evadat cu totul și mi-a generat un curcubeu de emoții care nu au putut fi stăpânite! Te iubesc”, a spus Cristin Grigorescu, pe Instagram.

Cei doi își doresc să își ducă relația la următorul nivel

În urmă cu ceva timp, fosta ispită de la Insula Iubirii spunea că atât el, cât și iubita lui, s-au gândit deja la o viață împreună și inclusiv la căsătorie. Cristian Grigorescu mărturisea că are o legătură specială cu partenera lui.

„Nu e devreme să ne gândim la planuri de viitor pentru că până la urmă amândoi avem o vârstă, ne apropiem de 30 de ani și ne gândim la viitorul nostru. În perioada de când suntem împreună nu ne-am certat niciodată și mereu a fost chimia aia între noi, comunicare, e și ca mine, mai zăpăcită, mai veselă, ne completăm unul pe celălalt”, spunea Cristian Grigorescu, în exclusivitate pentru

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191