Fosta logodnică a lui What’s Up, primele declarații după ce artistul s-a însurat: „Am vorbit cu el…”

Fosta logodnică a lui What’s Up, primele declarații după ce artistul s-a însurat: „Am vorbit cu el…”

Marius Marian Ivancea, alias What’s Up, așa cum este cunoscut de public, s-a căsătorit weekend-ul acesta cu aleasa inimii sale, Micky! Evenimentul a fost unul foarte discret, doar în prezența nașilor, a părinților dar și a câtorva prieteni.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Cei doi și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, la Biserica Stavropoleos, din Capitală. Artistul vine după un mariaj eșuat pe care l-a avut cu managera sa, Simina Costea, femeie de care a divorțat în 2019.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Contactată de Click!, Alice Badea, violoniste și femeia cu care artistul s-a logodit după divorțul de Simina,  ne-a oferit câteva detalii din intimitate.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Am mai vorbit cu el, da, noi doi am rămas în relații bune, suntem cunoștințe. Știu că s-a recăsătorit, mă bucur pentru el. Îi doresc să fie fericit. Am văzut că tot apare în presă că a fost căsătorit de două ori, nu este adevărat. Eu cu What’s Up nu am fost căsătorită, noi doi am fost doar logodiți. Cât despre Miky, știu că este cântăreață, este foarte frumoasă și talentată. Ei doi de vreo doi ani cred că sunt împreună. Eu cu What’s Up nu mai am nicio treabă de atunci”, a declarat Alice Badea, fosta logodnică a lui What’s Up.

Fericit și împlinit

Cei doi nu au vrut o petrecere de pomină, așa că au sărbătorit și s-au bucurat doar cu cei apropiați inimii lor.

„Am auzit și eu că vezi, Doamne, am făcut nuntă. În realitate, dragii mei, suntem la al doilea clip vara asta (…) Multă lume a crezut că am făcut nuntă, dar noi pur și simplu am filmat un clip pentru o piesă nouă pentru că, în ultima vreme, după pandemie, am început să mergem la foarte multe nunți. Ne plac foarte mult nunțile, vorbesc despre mine și trupa What’s Up (…) Trebuia să iasă o filmare corectă pentru clip. Întotdeauna eu la un clip am emoții, eu iubesc muzica și toată viața voi fi devotat acestui lucru”, a spus artistul, cu zâmbetul pe buze, după ce a ieșit din Biserică pentru

Au fost împreună 9 ani

Marius şi Simina au decis în 2016 să-şi unească destinele, după nouă ani de iubire, naşi fiindu-le Andra şi Cătălin Măruţă. Petrecerea a avut loc la Palatul Stirbey, fiind invitaţi la cheful de pomină peste 200 de invitaţi.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191