Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, iubire necondiționată pentru regretatul artist: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, iubire necondiționată pentru regretatul artist: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, Mihaela, tânjește și acum după regretatul artist. Chiar dacă în 2003 au divorțat după 28 de ani de căsătorie, aceasta nu poate să îl dea uitării. Contactată de Click!, Mihaela ne-a mărturisit cum are grijă de sufletul cântărețului care s-a înălțat la Cer pe 29 octombrie 2019.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

„Eu îi fac parastas mereu și nu din an în an fac acest lucru ci fac tot timpul. Merg la un azil de bătrâni și îi fac parastas lui Mihai și părinților mei de 4/5 ori pe an cu mâncare caldă, cu aperitiv, cu desert, cu tot ce trebuie.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

De exemplu aleg să dau de pomană în ziua când noi doi ne-am căsătorit, tot timpul fac pe 24 iulie pentru că pe 24 iulie 1980 ne-am cunoscut noi și pe 24 iulie era și ziua de naștere a mamei mele și tot așa”, a declarat Mihaela Constantinesu pentru Click!

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Suferință nedescrisă

Mihaela Constantinescu ne-a mai mărturisit că are momente în care nu își poate stăpâni lacrimile:

„Îmi este cumplit de dor de el. Am fost în vacanță unde mergeam cu el. Aveam locul nostru de suflet și am fost acolo unde mergeam împreună. Am plâns în fiecare pentru că îmi aminteam clipele frumoase petrecute cu el. Nu am cum să îl uit, timpul pe mine nu m-a ajutat acest lucru. Eu am avut norocul să am un soț și niște părinți minunați, deci nu am cum să uit așa ceva.

Noi am avut o relație care a evoluat treptat și foarte frumos: am fost admiratoarea lui, după care ne-am cunoscut, după care am avut o relație profundă și tot așa. Mihai a fost un om atât de bun, a fost un om special. Am fost împreună timp de 40 de ani într-o anumită formă. Mihai este o lipsă acută în viața mea”.

Click! spune

Mihai Constantinescu a murit în anul 2019, la vârsta de 73 de ani, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Totul din cauza unui stop cardio-respirator neresuscitabil. Trebuie subliniat și faptul că, înainte de a părăsi lumea celor vii, artistul se afla în comă de câteva luni. Acesta și-a dorit foarte mult să trăiască, însă din păcate problemele de sănătate i-au pus capac.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191