Fostul logodnic al Loredanei Chivu iese din nou la atac. Ținta, chiar mama vedetei! Informații exclusive!

Fostul logodnic al Loredanei Chivu iese din nou la atac. Ținta, chiar mama vedetei! Informații exclusive!

Problemele se țin lanț de Loredana Chivu. După ce a trecut printr-o operație complicată la sfârșitul anului trecut, în Columbia, acolo unde susține vedeta că ar fi fost maltratată de fostul iubit, blondina a cerut un ordin de restricție împotriva bărbatului. Fostul logodnic i-a deschis 6 procese fostei asistente tv, iar acum ținta este chiar mama vedetei.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

În urmă cu aproximativ două luni de zile, Loredana Chivu a apărut public și a vorbit despre ororile suferite în Columbia și despre faptul că se teme pentru viața ei. La scurt timp după ce a obținut ordinul de restricție, vedeta l-a acuzat pe fostul partener că a urmărit-o în trafic, încalcând astfel decizia judecatorilor.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

În urmă cu puțin timp vă prezenta în exclusivitate, faptul că fostul iubit al Loredanei Chivu l-a atacat în instanță și pe fratele blondinei. Bărbatul i-a deschis nu mai puțin de 6 procese și fostei partenere de viața. Cererile de chemare în judecată sunt depuse, atât ca persoană fizică, cât și de către firma pe care acesta o administrează.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

De curând, fostul iubit al blondinei a atacat din nou. De această dată, ținta este și mama vedetei. Bărbatul a deschis un nou proces la judecătoria Răcari, Dâmbovița, împotriva Loredanei, fratelui acesteia, însă, de aceaestă dată a implicat-o si pe mama blondinei. Obiectul procesului este „Partaj judiciar – Partaj succesoral”. Partajul succesoral este o operaţiune juridică prin care încetează starea de indiviziune dintre moştenitori, iar fiecărui moştenitor îi va reveni în locul cotei sale părţi ideale din dreptul asupra masei succesorale unul sau mai multe bunuri determinate în materialitatea lor.

În urmă cu aproximativ o lună de zile, reporterii , au stat de vorbă cu apropiați ai vedetei, care ne-au declarat în exclusivitate că bărbatul își vrea bunurile făcute cadou, înapoi. Aceleași surse ne dezvăluia că fostul iubit al blondinei pune la calcul toate cheltuielile pe care le-ar fi avut în timpul relației cu frumoasa dâmbovițeancă. Se pare că acesta ar fi ținut cont chiar și celor mai minore cheltuieli, de la bonurile de benzină, până la medicamente, bickini, parfumuri, chiar și chiria.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191