Fostul Prodancăi, Flavius Nedelea, despărțire-șoc de Iulia Sălăgean! Ar fi dat-o afară din restaurant pe fosta lui Alex Bodi

Fostul Prodancăi, Flavius Nedelea, despărțire-șoc de Iulia Sălăgean! Ar fi dat-o afară din restaurant pe fosta lui Alex Bodi

Încurcate sunt căile dragostei! Nici bine nu-și oficializaseră relația, că fostul iubit al Anamariei Prodan, afaceristul Flavius Nedelea, a pus punct relației cu fosta soție a lui Alex Bodi, make-up artistul Iulia Sălăgean. Cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare și și-au scos și pozele de îndrăgostiți!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Toată lumea mondenă a fost luată prin suprindere în urmă cu nici o lună, atunci când fostul iubit al Anamariei Prodan, afaceristul Flavius Nedelea, s-a afișat pe rețelele de socializare împreună cu noua sa cucerire, make-up artistul Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Povestea de dragoste părea că decurge excelent între cei doi, care se tot fotografiau ca un cuplu și se postau constant pe rețelele de socializare. Iată, însă, că relația lor s-a sfârșit se pare mai repede decât se așteptau și ei, marea iubire durând cam cât o ploaie de vară.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

De câteva zile, cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare și și-au scos amândoi fotografiile de cuplu cu care se făleau, recent.

Afaceristul ar fi dat-o afară din localul său pe fosta soție a lui Bodi

Se pare că despățirea șoc nu ar fi fost nici pe departe una amiabilă, după cum au divulgat surse apropiate afaceristului, pentru Click!

Relația lor a durat cam trei zile și trei nopți. Anamaria Prodan a fost văzută și ea, zilele acestea, discutând cu Flavius la el la restaurant și se pare căIulia a cam luat foc. Flavius ar fi dat-o afară pe Iulia din localul lui din centrul Bucureștiului”, ne-au dezvăluit surse din anturajul afaceristului.

Contactat de Click!, Flavius Nedelea nu a confirmat, dar nici nu a infirmat despărțirea de Iulia.

Nu vreau acum nici să confirm, nici să infirm! Ați observat și dumneavostră însă că nu mai avem fotografii pe rețele împreună. Așa că trageți ând vaveni timpul voi vorbi mai multe despre asta”, a declarat afaceristul, pentru Click!

Anamaria Prodan: „Cum să comentez eu alegerile lui?” 

În urmă cu nici o lună de zile, Iulia Sălăgean și Flavius Nedelea au anunțat că au o relație pe contul de Instagram , unde au postat o fotografie împreună, la o cină romantică.

La acel moment, Anamaria Prodan (50 de ani) se afla în America și l-a felicitat pe fostul ei iubit.

Flavius este prietenul meu pe viață. Cum să comentez eu alegerile lui? Mai ales când vine vorba despre partenerele lui. Mă bucur pentru el dacă este fericit. Mă bucur pentru reușitele lui. Îi doresc toată fericirea din lume! Este un om minunat și merită să fie fericit!”, a declarat atunci Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan (50 de ani) anunța, la jumătatea lunii februarie, că a început o relație cu Flavius Nedelea (42 de ani). După două luni, însă, cei doi s-au despărțit.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191