Fotbalul nu inseamna huliganism! Sedinta la Prefectura Prahova pe tema comportamentului violent al suporterilor

Fotbalul nu inseamna huliganism! Sedinta la Prefectura Prahova pe tema comportamentului violent al suporterilor

Una dintre problemele reale cu care se confruntă în ultima vreme reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova este multitudinea de nereguli intampinate in desfasurarea competitiilor sportive din superliga B1 Prahova.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Drept urmare, prefectul Virgiliu Daniel Nanu, alături de subprefectul Emil Drăgănescu au întrunit astăzi, 28 noiembrie 2022, Comisia judeteana de actiune impotriva violentei in sport pentru a dezbate pe tema unor evenimente ce au avut loc în ultima perioadă, la nivel județean cu ocazia disputării unor competiții sportive de fotbal.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Astfel, s-a constatat că în cadrul competițiilor sportive de fotbal din Superliga B1 Prahova au avut loc încălcări ale Legii privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive (Legea 4/2008).

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Vorbim aici despre spectatorii prezenți în tribune care consumă băuturi alcoolice din recipiente de sticlă / doză sau introduc și utilizează articole pe bază de amestecuri pirotehnice (torțe sau fumigene de diferite culori).

Instituția Prefectului Județul Prahova dorește ca prin intermediul comisiei mai sus-menționată să reglementeze modalitatea de organizare și avizare a manifestărilor sportive și totodată, să prevină violența urmărind aplicarea normelor ce se impun pentru desfășurarea acestui tip de competiție pe raza județului Prahova.

Comunicat Prefectura Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191