FOTO Pățania unui român în Thasos: „Cu românii ar trebui făcut un film Misiune Super Imposibilă”

FOTO Pățania unui român în Thasos: „Cu românii ar trebui făcut un film Misiune Super Imposibilă”

Scene incredibile în insula grecească Thasos. Un bucureștean, aflat în vacanță, a trăit spaima vieții lui când, în timp ce era pe plajă, și-a văzut mașina plutind în mare. Omul ajutat de alte persoane de pe plajă a reușit să își scoată mașina din valuri.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Mașina românului a căzut de pe dig

Românul, aflat cu familia în vacanță în insula grecească Thasos, a avut un șoc când și-a văzut mașina pe care o lăsase parcată pe dig, plutind în apa Mării Mediterane. Nu i-a venit să creadă, dar și-a recunoscut autototurismul, un Renault Kadjar, de culoare albastră, cu numere de București, mai ales că a observat imediat că lipsea din locul unde o parcase.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Cu eforturi mari, ajutat de alți turiști aflați pe plajă a reușit să aducă mașina la mal. Atunci a și constat că după ce a parcat autoturismul, a ieșit din mașină, uitând să tragă frâna de mână. Așa s-a întâmplat că mașina a pornit la vale și a plonjat în mare.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Reacția internauților: „Și-a consumat tot norocul”

Cei care au fost de față au șpovestit că mașina a căzut cam la 15-20 de metri spre larg și aproape toți oamenii aflați pe plajă au sărit sp îl ajute pe bucureștean.

Imaginile au ajuns pe rețelele sociale, iar reacția internauților nu a întârziat. Cei mai mulți s-au amuzat de întâmplare, lucru criticat de alți români care au scris nu ar strica puțină înțelegere.

Îl pot premia cei de la așa scenariu nici producatorul nu cred că a visat vreodată. De acum o sa vândă Kadjarul cu pachet opțional acvatic”, scrie un român pe grupul de facebook Vacanțe în Thasos.

„Interior/exterior pe gratis”.

Nu-i bai că are casco maritim”

„Să nu mai joavce la loto, și-a consumat tot norocul”

„Sunt doamne și tare sunt curios cum a reușit asa ceva. Mi se par unele lucruri atat de imposibile incat cu ar trebui făcut un film Misiune super Imposibilă”, este un alt mesaj.

„111 emoticoane de râs din 265 pâna acum. Chiar am ajuns toți niște sălbatici? E atât de amuzant accidentul unui om? Dacă pica în Dâmbovița înjurați primăria, dacă a picat în mare, în Grecia, faceți mișto.”

„Văd un singur comentariu pozitiv, empatic. În rest, dispreț, miștocăreala, glume proaste, judecată, zeflemea. Cu voi, cu de-alde VOI!!!!, NU merge țara asta pe calea cea bună. Poate-o fi fost un accident, poate-o fi gresit omul. Chiar pe toți v-au bătut părinții că vă considerau vinovați că v-ați julit genunchii?”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191