Friptura a ieșit prea tare? Metoda simplă și rapidă de a o frăgezi, ai nevoie de un singur ingredient

Friptura a ieșit prea tare? Metoda simplă și rapidă de a o frăgezi, ai nevoie de un singur ingredient

Poate că mulți dintre noi am fost în situația de a avea rude și prieteni în vizită și, dorind să ne mândrim cu talentul nostru în bucătărie, am încercat să pregătim o friptură suculentă și delicioasă. Însă, la final, am avut surpriza de a vedea că aceasta rămăsese mult prea tare! Ei bine, există câteva trucuri ingenioase care ne pot salva imaginea de chef, iar friptura poate deveni fragedă și gustoasă, în doar câteva momente!

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Probabil că cei mai mulți dintre noi vor spune că adoră o friptură bună! Atunci când ne vin în vizită rude și prieteni, dacă vrem să gătim ceva chiar noi, friptura este o alegere destul de sigură, care poate satisface pe toată lumea! Însă, poate că ni s-a mai întâmplat să fim în situația ca, la final, chiar când am luat carnea de pe grătar, să vedem că aceasta rămăsese mult prea tare! Ei bine, chiar dacă poate fi neplăcut să fim puși în fața unei asemenea întâmplări, există câteva trucuri ingenioase care vor salva situația rapid!

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Primul astfel de sfat presupune câteva felii de portocală, cât și un cuptor! Practic, tot ce trebuie să faceți este să așezați câteva felii peste friptura buclucașă, apoi, totul trebuie învelit într-o folie și pus la cuptor vreme de câteva minute! Această metodă vine și cu avantajul că vă puteți preface că aceasta era, de la început, rețeta voastră, și nu este un truc rapid pentru a salva carnea! Desigur, dacă nu aveți portocale, puteți utiliza orice alt fruct citric, cât și mere!

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Un alt truc ingenios care va asigura frăgezime cărnii implică un ingredient care poate părea, la prima vedere, bizar: cola! Da, acest suc dulce poate fi utilizat cu succes la friptura voastră! Tot ce trebuie să faceți este să lăsați carnea în cola, vreme de aproximativ 15 minute. Atenție, de abia apoi puteți pune diversele condimente preferate pe friptură! La final, ea va fi mai fragedă ca oricând!

Aceste două trucuri geniale vă vor putea salva orice masă, iar fripturile voastre vor deveni, negreșit, favoritele tuturor rudelor și prietenilor voștri!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191