Fructul banal care poate împiedica albirea părului. Toate doamnele și domnișoarele ar trebui să-l consume

Fructul banal care poate împiedica albirea părului. Toate doamnele și domnișoarele ar trebui să-l consume

Odată și odată, părul alb ne va ajunge pe fiecare dintre noi din urmă. Fie că se petrece natural, din cauza înaintării în vârstă, ori stresul accentuat de-a lungul vieții ne va face părul să devină alb mult mai devreme decât ar fi normal, realitatea rămâne că ne vom confrunta, în cele din urmă, cu acest fenomen. Din fericire, potrivit experților, ar putea exista un „truc” ingenios pentru a amâna acest moment!

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Din păcate, părul alb este un fenomen de care fiecare dintre noi ne vom lovi, la un moment dat. În mod obișnuit, acest proces are loc în mod natural, pe măsură ce îmbătrânim, iar odată ce trecem pragul de 30 de ani, vom putea începe să observăm că începem să avem fire de păr alb. Desigur, există și situații în care putem duce o viață destul de stresantă, lucru ce poate face ca albirea părului să înceapă mult mai devreme decât ar trebui. Indiferent de situație, nicio dietă miraculoasă, sau ore petrecute la sală, nu vor putea menține culoarea naturală a părului vostru permanent!

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Însă, din fericire, chiar dacă acest proces nu poate fi oprit, el ar putea fi amânat! Mai precis, cu ajutorul unui fruct banal care se găsește în toate magazinele din țară, ne-am putea păstra culoarea părului pentru ceva mai mult timp! Este vorba despre afine, care datorită conținutului ridicat de antioxidanți pot să vă protejeze împotriva îmbătrânirii celulelor!

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

De asemenea, deși specialiștii recomandă cel mai mult afinele, puteți apela și la alte opțiuni, precum căpșunele sau fragii!

Un alt lucru la care trebuie să aveți grijă este să consumați vitamine! Potrivit experților, un deficit de vitamina B12 și D3 poate cauza o albire mult mai rapidă a părului! De asemenea, lipsa de zinc, fier, seleniu și cupru din organismul vostru poate face ca părul vostru să devină alb mult mai repede decât ar fi normal!

Astfel, prin consumul de afine și o mică atenție la dietă, ar trebui să vă puteți menține culoarea naturală a părului pentru o vreme mult mai îndelungată!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191