Gabi Bădălău a dat cu artificii în Bolintin pentru fiul său, Nicholas! Drăgușanca și Claudia Pătrășcanu nu au fost invitate

Gabi Bădălău a dat cu artificii în Bolintin pentru fiul său, Nicholas! Drăgușanca și Claudia Pătrășcanu nu au fost invitate

Afaceristul Gabi Bădălău s-a întrecut pe sine și a organizat o petrecere de vis la Bolintin, pentru fiul său cel mic, Nicholas, care a împlinit 7 ani în weekend. 

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Gabi Bădălău deține o sală de evenimente la Bolintin Vale și a decis să-i facă un party spectaculos fiului său, la care au fost invitați o mulțime de copii. 

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Micuții au avut parte de multă distracție, de la personaje celebre de desene animate, până la artificii ca de Revelion și un tort imens. 

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Inclusiv Gabi Bădălău nu s-a ferit se implice în activitățile celor mici și s-a jucat cu băieții lui, alături de sora lui, Sabina Ioana. 

Drăgușanca și mama copiilor, sărite de pe lista de invitați 

De la party au lipsit, însă, atât actuala iubită Bianca Drăgușanu, cât și mama copiilor lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu. 

Bianca Drăgușanu, care până acum a fost prezentă la toate petrecerile organizate de Bădălău la sala lui de evenimente, inclusiv de Sărbători, se reface încă în urma liftingului facial, suferit la începutul anului. Vedeta umblă prin oraș mai nou cu o cagulă, deghizată în „omul negru”. 

Claudia Pătrașcanu vrea pensie alimentară mai mare de la Gabi Bădălău 

Claudia Pătrășcanu și fostul soț, afaceristul Gabi Bădălău, nu și-au încheiat conturile în instanță nici până acum. 

La începutul anului, artista s-a prezentat, din nou, la Tribunalul București, unde a cerut creșterea pensiei alimentare, pe care fostul soț ar trebui să o achite pentru cei doi copii pe care-i au împreună, Gabriel (9 ani) și Nicholas (7 ani).

Claudia Pătrășcanu ar fi cerut în jur de de euro pentru cei doi copii, conform informațiilor furnizate, recent, la Xtra Night Show. 

Artista ar mai fi solicitat judecătorilor ca băieții cuplului să fie audiați și a cerut chiar și o expertiză psihologică în cazul acestora, dar și modificarea programului de vizită. Gabi Bădălău a cerut judecătorilor, la rândul său, ca programul de vizită al copiilor să fie două weekenduri pe lună la el și două weekenduri pe lună la Claudia Pătrășcanu.

Pe 18 noiembrie anul trecut, instanța a decis ca domiciliul celor doi băieți ai cuplului să fie la mama lor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191