Gabi Bădălău, primele declarații după ce a petrecut cu o altă femeie în club. S-a despărțit de Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău, primele declarații după ce a petrecut cu o altă femeie în club. S-a despărțit de Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău a fost surprins recent în timp ce petrecea într-un club din Capitală alături de o altă femeie. Omul de afaceri a făcut primele declarații după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, dar a dezvăluit și cine este femeia de care a fost surprins.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au ajuns din nou la despărțire, iar motivele sunt știute doar de ei. Recent, omul de afaceri a fost văzut petrecând într-un club din Capitală alături de o altă femeie, iar gurile rele s-au grăbit să spună că acesta a înlocuit-o deja pe Bianca. l-a surprins pe Gabi Bădălău în timp ce se distra în club, apoi acesta ar fi mers acasă cu mai multe domnișoare. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu s-a întors recent de pe Muntele Athos, acolo unde a participat la mai multe slujbe.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

După ce imaginile au apărut în presă, Gabi Bădălău a făcut primele declarații și neagă că ar fi existat o petrecere la el acasă. De asemenea, omul de afaceri a spus cine e femeia cu care a petrecut în club.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Data viitoare fiți și voi mai profi… Dacă m-ați fi întrebat vă spuneam că am ieșit la o cină cu prietenii, că domnișoara respectivă e iubita unui amic de-al meu. N-am tradus pe nimeni, că n-am pe cine. Și nu a existat nicio petrecere acasă”, a fost mesajul transmis de Gabi Bădălău pe Instagram.

S-a vehiculat că Gabi Bădălău a încercat să își vândă mașina de de euro, un Lamborghini Urus negru. A găsit cumpărător un bărbat care i-a oferit de euro, ba chiar i-a dat un avans de de euro, scrie

Acesta ar fi luat mașina de la Gabi Bădălău pentru a o testa, însă nu s-a mai întors cu bolidul. Mai mult decât atât, în presă circulă informația conform căreia bărbatul a fost prins cu droguri în mașină, iar DIICOT a intervenit, mașina de lux fiind sechestrată.

Tranzacția cu Gabi Bădălău a picat, aceeași sursă scrie că omul de afaceri a vrut să ia mașina înapoi, doar că trebuie restituie banii luați ca avans. Despre speculațiile care circulă Gabi Bădălău s-a arătat deranjat, a negat că e implicat într-un asemenea scandal.

Intrat în direct prin telefon în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, el a zis: „Vreau să menționez că am intrat doar pentru respectul tău. Nu se întâmplă nimic, alte persoane fac lucruri total neprofesionist. Eu înțeleg că au o chestie personală cu mine și nu e prima dată când scriu prostii și aberații. Nu am nicio treabă cu ei că își fac meseria, dar mi se pare civilizat și pertinent să dea un telefon înainte, să mă întrebe care e părerea mea, apoi să publice.

Nici măcar după anomalia că aș avea legătură cu vreun dosar de droguri și că aș avea mașina sechestrată. Eu v-am explicat doar vouă și am demonstrat că nu am niciun sechestru pe o mașină, au continuat în aceeași tentă de neadevăr și este o aberație”, a declarat Gabi Bădălău la „Xtra Night Show”.

Totodată, Gabi Bădălău a negat zvonurile cum că ar vinde din ceasurile Biancăi Drăgușanu pentru a face rost de bani. Spune că totul e o minciună. Mașina a cumpărat-o în leasing, e la el acum. „E mașina mea, am cumpărat-o în leasing. Nu am nicio problemă cu lucrul ăsta. Să pună mână și să sune, să mă întrebe, că le răspund. Nu mă întreba de sume. Ți-am răspuns că suntem bine, sănătoși, nu am sechestru pe nimic.

Dacă o să am o problemă, o să anunț eu. E problema mea cât timp achit și cât a costat. De aici să aberezi cu ceasurile… Întrebați-o pe ea, eu fac cadouri femeilor, nu le cer înapoi. La băieții ăia care scriu, le pot da câte o mașină și câte un ceas să facă o poză, să aibă. Am destul încât să le dau, de luni până luni”, a mai adăugat omul de afaceri.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191