Gabriela Cristea, criticată după ce și-a dus fetița la coafor. Mămicile i-au sărit în cap: „Ce să faci și tu, ai văzut la Simona Gherghe”

Gabriela Cristea, criticată după ce și-a dus fetița la coafor. Mămicile i-au sărit în cap: „Ce să faci și tu, ai văzut la Simona Gherghe”

Gabriela Cristea a fost dur criticată de fani după ce și-a dus fetița la coafor. Se cunoaște faptul că vedeta nu le refuză nimic dragilor sale fete, așa că prezentatoarea i-a îndeplinit dorința Victoriei și au trecut pe la hairstylist. Mămicile însă i-au sărit în cap de data aceasta.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Gabriela Cristea a dus-o pe Victoria la coafor

Gabriela Cristea este o mamică extrem de implicată, care încearcă să petreacă cât mai mult timp cu fetițele sale Victoria și Iris. Cum cele trei sunt de nedespărțit, evident că micuțele îi urmează exemplul. Dovadă stă și faptul că cele mici sunt două păpuși cochete care își doresc să afle și chiar să experimenteze cât mai multe din lumea styling-ului. Astfel se face că Victoria, care în curând împlinește 6 anișori, îi calcă pe urme mamei sale celebre și vrea să fie cât mai aranjată! Cum Gabriela Cristea nu le poate refuza celor mici nicio doleanță, iată că cele două au trecut pe la coafor, acolo unde Victoria și-a făcut cele mai drăguțe bucle și și-a tuns și bretonul.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Imediat după rezultat, Gabriela Cristea a împărtășit imagini cu cea mică pe rețelele de socializare.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

„Azi Victoria a fost prima dată la coafor.”, este mesajul care a însoțit poza. Mai mult, vedeta a mulțumit hairstylelistei care a coafat-o pe Victoria pentru răbdare și rezultat și chiar a promis că îi vor mai călca pragul salonului. 

Totuși, iată că mămicile s-au împărțit în două tabere. O parte dintre ele nu s-au arătat tocmai încântate de decizia prezentatoarei și i-au aruncat critici în acest sens, acuzând-o că o copiază pe Simona Gherghe. Asta în timp ce altele au apreciat schimbarea pe care Gabriela a făcut-o celei mici.

„Păi dacă ai văzut-o pe Ana, fiica Simonei Gherghe, ieri, la coafor pentru prima dată, ce să faci și tu?! Buclele alea nu sunt pentru un copil de varsta ei, dar e cute.”

„Superbă, frumoasă Victoria. Te-a făcut doamna ca o păpușă. Felicitări doamnei de la salon că a avut răbdare să te facă așa cum ai vrut tu Victoria. Sunteți 2 fete frumoase.”

„O dulceață de fetiță ai.”

Gabriela Cristea le-a vopsit părul roz fetelor sale

După cum spuneam, Gabriela nu poate spune „nu” în fața Victoriei și a lui Iris. Recent vedeta le-a mai îndeplinit o dorință arzătoare celor mici, aceea de a-și vopsi părul roz!

Probabil că am să împart urmăritorii în două. Acesta este un colorant de păr roz bombon, pentru că le-am prins pe fete că voiau să-și coloreze părul destul de chimic, văzuseră ele nu știu unde cu hârtie creponată băgată în apă, mai bine le fac cu mâna mea. Este un balsam cu pigment și după 2-3 spălări se ia. (…) Știu că o să ziceți că e prea devreme pentru genul acesta de acțiuni, dar eu merg pe principiul că nu trebuie să existe fructul interzis și pentru că ele și-au exprimat dorința acum le-am satisfăcut-o eu și sunt sigură că cel puțin o vreme de acum înainte nu o să mai ceară așa ceva”, a spus Gabriela Cristea, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191