Gabriela Cristea reacționează după ce oamenii i-au spus să își facă operații estetice: „Îmi accept și vârsta și transformările prin care am trecut”

Gabriela Cristea reacționează după ce oamenii i-au spus să își facă operații estetice: „Îmi accept și vârsta și transformările prin care am trecut”

Gabriela Cristea reacționează după ce oamenii i-au spus să își facă operații estetice, în condițiile în care vedeta a fost mereu ținta atacurilor dure. Ba îi este criticată relația, ba familia, ba afacerile, iar aspectul fizic nu scapă nici el, din păcate. Vedeta însă a răspuns tuturor criticilor și a spus lucrurilor pe bune. Aceasta a fost sinceră și a spus că dacă vreodată o să ăși facă vreo operație estetică va recunoaște fără opreliști.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Gabriela Cristea a discutat în repetate rânduri despre provocările legate de greutatea sa, recunoscând că nu se simte confortabil cu kilogramele în plus, în ciuda numeroaselor metode pe care le-a încercat pentru a slăbi.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Într-un interviu emoționant, chiar cu lacrimi în ochi, Gabriela a vorbit despre dificultățile pe care le întâmpină, dar acest lucru nu i-a oprit pe cei răutăcioși să o bombardeze cu mesaje negative despre aspectul său fizic. Mai mult, unii critici i-au sugerat să recurgă la o operație de micșorare a stomacului, ceea ce a determinat-o să reacționeze vehement. Vedeta a răbufnit și a subliniat presiunea și lipsa de empatie cu care se confruntă în mod constant.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Mie mi se pare că înainte de a fi frumos, trebuie să fii sănătos. Sunt mulți care îmi spun că ar trebui să îmi fac operație de lipo. Da, poate ar trebui să îmi fac, dar doar dacă simt eu că trebuie să fac chestia asta. Eu îmi accept și vârsta și transformările prin care am trecut. M-am îngrășat pentru că am făcut doi copii și a nesimțirii pentru că am mâncat în timpul sarcinii. Mi-am asumat lucrul ăsta, mi-am asumat transformările.”, a spus vedeta pe rețelele de socializare.

Mai mult, răutăcioșii au început să se lege de tot mai multe aspecte legate de înfățișarea sa. Pe lângă situația cu greutatea, oamenii i-au spus că ar avea o problemă și cu dantura.

 „În ultima perioadă am primit mai multe mesaje că ar trebui să îmi pun fațete, dar la modul: „Ce stai cu dinții ăia? Pune-ți și tu fațete să fii în rând cu lumea!’ Nu știu dacă știți care sunt regulile pentru fațete, dar sunt foarte dure. Practic, când îți pui fațete, nu mai ai voie să mănânci nimic, nici măcar să muști dintr-un măr. Totul trebuie să fie cât mai moale. Pe dedesubt este un dinte care este pilit. Îți strică dintele tău. Mie mi se pare că atâta timp cât ai ce îți trebuie de la natură, nu ar trebui să te hazardezi și să îți pui ceva artificial. Doar în cazuri extreme, în care ar trebui să intervină pe zonă de sănătate.”, a continuat Gabriela Cristea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191