Gabriela Cristea, scoasă din sărite după ce o femeie i-a spus că e bolnavă: „Tiroida se mai tratează, dar prostia nu”

Gabriela Cristea, scoasă din sărite după ce o femeie i-a spus că e bolnavă: „Tiroida se mai tratează, dar prostia nu”

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Postează zilnic în social media atunci când se află în timpul liber și împărtășește cu ei atât momentele bune, cât și pe cele mai puțin bune. 

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

Recent, vedeta de televiziune a povestit prin intermediul unui clip video cum decurge ziua ei, care nu a început tocmai bine. În timp ce Gabriela mărturisea că sunt momente în viața ei în care lucrurile nu decurg așa cum și-ar fi dorit, o internaută a considerat că a găsit miezul problemei sale: glanda tiroidă. 

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

Gabriela Cristea: „Zilele mele sunt cu susul în jos” 

În clipul video prezentatoarea TV mărturisea că dorește să dea uitării evenimentele negative cu care și-a început ziua și să se relaxeze la o sesiune de cumpărături pentru casă.

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

„Mi s-au întâmplat niște lucruri, dar n-am să vă povestesc ca să nu vă fac capul mare cu ce mi s-a întâmplat mie. Mai degrabă, o să vă spun că zilele mele sunt cu susul în joș. Adică am momente în zi când alerg de zici că sunt la 100 de metri garduri, după care stau, după care iarăși alerg. Și cred că așa e și la voi, iar ritmul ăsta efectiv mă dă peste cap.

Cineva mă invidia de curând pentru faptul că am avut mult concediu. Da, dar din concediul ăla am intrat într-o alergătură nebună. Și acum sunt într-un moment în care stau, după ce am avut o dimineață de coșmar.

Și dacă tot stau, am zis că să-mi fac o bucurie. Și ce le place femeilor? Să cumpere cioburi.

M-am gândit că este cazul să înnoim vesela și am văzut ce a drăguț atunci când am cumpărat masa. Și am venit să mă uit mai în detaliu, așa că hai să mergem împreună și să vedem ce alegem.”, a povestit Gabriela. 

Comentariul care a scos-o din sărite pe Gabriela Cristea 

În urma celor relatate de ea, în secțiunea de comentarii a apărut un mesaj de-al unei internaute. Femeia își dădea cu părerea că această stare a vedetei este din cauza tiroidei: 

„Această stare este de la tiroidă, din câte îmi amintesc cred că aveți și dumneavoastră. Și mie mi se întâmplă același lucru”, a fost comentariul care a scos-o din sărite pe vedetă, care a venit cu un răspuns:

„Această stare este de la nesomn și de la încurcă lumea cu care am treabă. Tiroida o mai tratezi, dar prostia nu. Îți mulțumesc că te-ai gândit la mine.”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191