Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au împlinit visul. Pe ce au cheltuit 100.000 de euro: „Sper să nu dați cu hate”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au împlinit visul. Pe ce au cheltuit 100.000 de euro: „Sper să nu dați cu hate”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au văzut devenit realitate unul dintre cele mai mari visuri ale vieții lor: un bolid de lux, care valorează aproximativ de euro. Cei doi și-au etalat noua achiziție în social media, pentru a împărtăși cu fanii bucuria lor. 

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul intern românesc. Au o carieră de succes și o familie minunată, dar cei doi nu uită să-și realizeze promisiunile vechi pe care și le-au făcut. 

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Tavi Clonda: „Bine ai venit în familie!

Recent, în social media, Tavi Clonda a expus mașina proaspăt cumpărată. Este vorba despre un Mercedes GLE 400, a căruia valoare se ridică la suma de de mii de euro. Mai mult decât atât, bolidul de lux a fost denumit „Albă ca Zăpada”. 

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

„De 15 ani aștept momentul ăsta, dar n-am renunțat și uite că se îndeplinește. O să fie senzațional! Ne-a ajuns visul! Sper să nu dați cu hate și să vă bucurați! Bine ai venit în familie! Este superbă! Pielea asta cum ne-am dorit! Important e să fim sănătoși! Știți cum se cheamă această prințesă? „Alba ca Zăpada.”, a declarat Tavi Clonda pe rețelele de socializare. 

Cu ce preț sunt dispuși cei doi să-și vândă vila 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda locuiesc împreună cu fetițele lor într-o vilă imensă, cu piscină. Acum ceva timp, artistul mărturisea că ar fi dispus să vândă locuința în schimbul sumei de de euro.

„Dacă vine cineva cu ( euro) ți-o dau acum. (…) Este un gând, acum nu știu, pentru că trebuie făcută o filmare frumoasă, eu ce imagini am trimis sunt așa. (…) Nu se măsoară în camere, am 8 băi, dacă o fac și pe aia de afară. (…) Terenul de de metri și amprenta e undeva la 330.

Mie îmi e greu, aici era și problema, de fapt. Emoțional, mie îmi e greu să mă despart de lucrurile la care am muncit atât și, practic, ambele fetițe s-au născut aici”, a mărturisit Tavi Clonda, la Xtra Night Show.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191