Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au împlinit visul. Pe ce au cheltuit 100.000 de euro: „Sper să nu dați cu hate”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au împlinit visul. Pe ce au cheltuit 100.000 de euro: „Sper să nu dați cu hate”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au văzut devenit realitate unul dintre cele mai mari visuri ale vieții lor: un bolid de lux, care valorează aproximativ de euro. Cei doi și-au etalat noua achiziție în social media, pentru a împărtăși cu fanii bucuria lor. 

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul intern românesc. Au o carieră de succes și o familie minunată, dar cei doi nu uită să-și realizeze promisiunile vechi pe care și le-au făcut. 

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Tavi Clonda: „Bine ai venit în familie!

Recent, în social media, Tavi Clonda a expus mașina proaspăt cumpărată. Este vorba despre un Mercedes GLE 400, a căruia valoare se ridică la suma de de mii de euro. Mai mult decât atât, bolidul de lux a fost denumit „Albă ca Zăpada”. 

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

„De 15 ani aștept momentul ăsta, dar n-am renunțat și uite că se îndeplinește. O să fie senzațional! Ne-a ajuns visul! Sper să nu dați cu hate și să vă bucurați! Bine ai venit în familie! Este superbă! Pielea asta cum ne-am dorit! Important e să fim sănătoși! Știți cum se cheamă această prințesă? „Alba ca Zăpada.”, a declarat Tavi Clonda pe rețelele de socializare. 

Cu ce preț sunt dispuși cei doi să-și vândă vila 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda locuiesc împreună cu fetițele lor într-o vilă imensă, cu piscină. Acum ceva timp, artistul mărturisea că ar fi dispus să vândă locuința în schimbul sumei de de euro.

„Dacă vine cineva cu ( euro) ți-o dau acum. (…) Este un gând, acum nu știu, pentru că trebuie făcută o filmare frumoasă, eu ce imagini am trimis sunt așa. (…) Nu se măsoară în camere, am 8 băi, dacă o fac și pe aia de afară. (…) Terenul de de metri și amprenta e undeva la 330.

Mie îmi e greu, aici era și problema, de fapt. Emoțional, mie îmi e greu să mă despart de lucrurile la care am muncit atât și, practic, ambele fetițe s-au născut aici”, a mărturisit Tavi Clonda, la Xtra Night Show.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191