Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc pe picior mare! Imagini spectaculoase cu vila de 900.000 de euro, cu 2 etaje și 8 băi

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc pe picior mare! Imagini spectaculoase cu vila de 900.000 de euro, cu 2 etaje și 8 băi

Gabriela Cristea (49 de ani) și Tavi Clonda (44 de ani) locuiesc împreună cu fetițele lor, cu Victoria și Iris, într-o vilă de lux, în Corbeanca, pe care au construit-o de la zero. La un moment dat, cei doi avea aveau în plan să vândă casa, care are și piscină, cu de euro. Cum arată locuința.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit în 2019 și formează una dintre cele mai frumoase familii din lumea showbiz-ului românesc, împreună cu cele două fetițe ale lor, Victoria și Iris. Familia locuiește într-o casă mare, în Corbeanca. Cei doi au decis să înceapă construcția vilei încă din perioada în care nu erau căsătoriți, iar, la un moment dat, erau dispuși să o vândă la prețul de de euro.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Vila de lux are două etaje, o piscină, un teren generos, de de metri pătrați, iar amprenta locuinței este de 330 de metri pătrați. De asemenea, are un living foarte spațios, cu o canapea mare, dar și cu un spațiu mare unde fetițele lor se joacă adesea, o bucătărie și 8 băi.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

La etaj, se află dormitoarele, cel matrimonial e decorat în nuanțe de crem, iar cel al fetițelor e roz, cât și un dressing încăpător. Totodată, terenul dispune și de o terasă exterioară. Pe lângă toate aceste aspecte, cei doi și-au dorit să aibă propria lor sală de sport, acasă.

„Dacă vine cineva cu ( euro) i-o dau acum. (…) Este un gând, acum nu știu, pentru că trebuie făcută o filmare frumoasă, eu ce imagini am trimis sunt așa. (…) Nu se măsoară în camere, am 8 băi, dacă o fac și pe aia de afară. (…) Terenul de de metri și amprenta e undeva la 330. Mie îmi e greu, aici era și problema, de fapt. ( să se mute cu familia). Emoțional, mie îmi e greu să mă despart de lucrurile la care am muncit atât și, practic, ambele fetițe s-au născut aici”, declara Tavi Clonda, în emisiunea „Xtra Night Show”, relatează

La rândul său, și Gabriela Cristea dezvăluia că se gândeau să o vândă și să își construiască alta: „Noi, când ne-am apucat de casa asta, nu eram căsătoriți. Eram, așa, niște nebuni frumoși care se gândeau ei cam ce își doreau de la o casă. Și ne-am așezat la masă și am început să discutăm: tu ce vrei, tu ce vrei. Și ne-am apucat să desenăm. Și când am terminat desenul ne-ncăpea casa și în teren la vecinul.

Da, am făcut cam toate lucrurile pe care ar trebui să le bifeze fiecare dintre noi într-o viață, dar eu cred că nu scrie nicăieri că trebuie să faci doar câte una din fiecare.

Am plantat mulți copaci la viața mea, am făcut doi copii și mă opresc aici, dar atunci când vine vorba despre casă, într-adevăr, e una dintre cele mai mari realizări ale noastre ca familie și pentru mine în plan personal, dar, ce crezi? Chiar acum suntem la niște discuții, că am vrea să vindem casa și să ne facem alta”, mărturisea Gabriela Cristea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191