Gabriela Cristea și Tavi Clonda, umiliți în vacanță! Nu au fost lăsați să intre în restaurant

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, umiliți în vacanță! Nu au fost lăsați să intre în restaurant

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au bifat o nouă vacanță în decursul acestei veri. Cei doi au lăsat copiii acasă și au decis să se aventureze într-o vizită rapidă în Franța, la Cannes, unde  au întâmpinat mici peripeții atunci când au încercat să ia masa într-un restaurant. 

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Cum deja ne-a obișnuit, familia Clonda deja împărtășește cu fanii fiecare activitate zilnică pe care o acum. Acum, aflați în Franța, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut foamea, dându-și seama cât de dificil poate să mănânânce într-un restaurant, dacă nu au rezervare și o ținută adecvată. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

În cadrul unuia dintre multiplele clipuri video postate astăzi pe Facebook, cu o voce răgușită, prezentatoarea de televiziune a dezvăluit problemele cu care se confruntă în vacanța din Cannes. 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

A împărtășit cu urmăritorii săi faptul că vocea ei nu se află în cea mai bună condiție, însă are grijă să o refacă prin pauze vocale. De asemenea, în timp ce lua micul dejun cu soțul ei, Gabriela Cristea a precizat faptul că în urmă cu o zi le-a fost dificil să mănânce pe săturate, din cauza regulilor pe care le impun restaurantele din zonă: 

„Bună dimineața, dragilor, vă spun astăzi, cu o voce puțin mai bună decât am avut ieri! Am făcut pauză vocală, practic mai aveam puțin și intram în depresie din cauza faptului că nu reușeam să vorbesc. Și astăzi o să fac pauză vocală pe cât o să se poată, și evident că voi lua multe medicamente, pentru că altfel nu se poate.

Problema mea este că am stat într-un ventilator și de tacolo mi s-a tras. Dar, mă rog, știți cum e, nu mai stai să cauți vinovații și încerci să remediezi problemele. Între timp însă, vom avea și astăzi o zi plină și am început cu un mic dejun aici, la hotel, și ei merg foarte mult pe zona de patiserie, așa cum v-am arătat și ieri (…).

Ieri a fost rupt de foame (n. r. Tavi Clonda), pentru că nu a mâncat decât micul dejun și cina. Probabil că o să mă întrebați de ce am mâncat de dimineață, și după abia seara, pentru că aici lucrurile se întâmplă în felul următor: nu ai rezervare, nu intri. Nu ai rezervare, nu mănânci. Sau te duci și te rogi de diverși ca să te lase să intri la restaurant.

De altfel, Tavi v-a arătat și în video aseară, dacă vii de pe plajă nu prea ai șanse să mănânci, pentru că înainte trebuie să treci pe la camera de hotel, să te faci frumos. Și după aceea, dacă ei te scanează și arăți bine te primesc, dacă nu, trebuie să mergi mai departe, să cauți în altă parte.”, a explicat Gabriela Cristea, în clipul video postat pe Facebook. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191