Gabriela Firea, primele declarații, după ce a fost soacră mare. Imagini cu fiul ei, Tudor, și soția lui, Eva, din ziua în care au spus „Da”: „Asta înseamnă dragostea deplină” / FOTO

Gabriela Firea, primele declarații, după ce a fost soacră mare. Imagini cu fiul ei, Tudor, și soția lui, Eva, din ziua în care au spus „Da”: „Asta înseamnă dragostea deplină” / FOTO

După ce, în urmă cu o zi, Gabriela Firea a fost soacră mare, fostul ministru a făcut primele declarații despre marele eveniment. Tudor Firea și Eva s-au căsătorit civil, iar Gabriela Firea a postat mai multe imagini din această zi importantă.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Ziua de ieri a fost cu totul specială pentru Gabriela Firea, căci fiul ei cel mare, în vârstă de 28 de ani, s-a căsătorit civil cu Eva. Astăzi, fostul ministru a făcut și primele declarații despre eveniment, spunând că a avut mari emoții și că este fericită să își vadă fiul cel mare la casa lui.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Gabriela Firea, primele declarații după ce fiul ei cel mare s-a căsătorit civil

Pe Instagram, fostul ministru a postat un mesaj, moment în care mărturisește că are o relație specială cu nora ei, Eva, pe care o consideră ca pe fiica ei. Gabriela Firea le-a urat casă de piatră celor doi și viață plină de bucurii.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Casă de piatră, Tudor-Ștefan și Eva Emilie! Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am, ca soție a primului meu băiat. Noi, alături de Nicoline și Matthew Lesley – părinții miresei, dragii nași Cătălina și Gigi, întreaga familie și prietenii iubitori vă dorim să aveți împreună o viață lungă și frumoasă, casa plină de binecuvântări, credință, înțelegere din priviri, iertare rapidă atunci când apar mici discuții. Asta înseamnă dragostea deplină! Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor. Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru această mare bucurie!”, a scris Gabriela Firea, pe Instagram.

Imagini de la cununia civilă a lui Tudor Firea cu soția lui, Eva

Gabriela Firea a postat și mai multe imagini, unele dintre ele din cel mai important moment, mai exact de când Tudor și Eva au spus cel mai hotărât „Da” din viața lor. Într-o altă imagine, cei doi apar alături de Gabriela Firea, Florentin Pandele și părinții miresei.

După ce s-au căsătorit civil, cei doi, alături de invitații lor, au petrecut la o locație de fițe. Așa cum era de așteptat, Tudor și Eva au fost în centrul atenției și au deschis, oficial, petrecerea cu dansul mirilor.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191