Gabriela Firea și Pandele, nașii nepoatei lui Anghel Iordănescu! A fost botez cu fast la Timișoara

Gabriela Firea și Pandele, nașii nepoatei lui Anghel Iordănescu! A fost botez cu fast la Timișoara

Botez mare, în urmă cu câteva zile, în familia fostului selecționer Anghel Iordănescu. Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele, au fost nașii nepoatei lui „Tata Puiu”, micuţa Zenaida, cea de-a doua fiică a lui Andrei Iordănescu. Cermonia de creștinare a avut loc la Timişoara.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat-o, în urmă cu două zile, pe nepoata lui Anghel Iordănescu. Micuța Zenaida este cea de-a doua fetiță a lui Andrei Iordănescu (30 de ani), unul dintre cei trei fii ai fostului selecționer al echipei de fotbal a României.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Botezul a avut loc la Timișoara, orașul natal al Oanei, soția lui Andrei Iordănescu. Gabriela Firea și Florentin Pandele au acceptat să fie nașii micuței, cu atât mai mult cu cât primarul orașului Voluntari este prieten bun cu fostul selecționer.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

«Iubiților și frumoșilor, care ieșiți din apa Botezului, așezați-vă la ospățul pe care vi l-a gătit Fiul Tatălui, Care a pus întru voi lumina Sa! – Sfântul Efrem Sirul». Zenaida, azi ai intrat în rândul creștinilor.

Să-ți fie viața binecuvântată, să umpli sufletul de bucurie părinților Oana și Andrei, bunicilor marterni Liliana și Marius, precum și celor paterni Valeria și Anghel.

Îngerul păzitor primit azi în timpul Tainei Sfântului Botez să te protejeze întreaga viața!”, a fost mesajul transmis finei sale de către nașa Gabriela Firea, care a postat pe rețelele de socializare imagini emoționante de la botezul micuței.

Andrei Iordănescu (30 de ani) este un familist convins și mai are o fetiță pe nume Xenia. Fiul lui Anghel Iordănescu și soția sa, Oana, s-au cunoscut acum trei ani și, la scurt timp, s-au căsătorit. Acesta a declarat că nu are de gând să se oprească din făcut copii până nu va avea și un băiețel.

Anghel Iordănescu (73 de ani) are patru copii cu soția sa, Valeria: Edward (45 de ani), Andrei (30 de ani), Alex (29 de ani) și Maria (27 de ani). Singurul care nu s-a căsătorit, până acum, este Alexandru. Ceilalți copii ai selcționerului au toți familii: Edi are doi băieți, Andrei are două fete, iar Maria a devenit și ea, în luna mai, mama unei fetițe.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191