Gabriela Prisăcariu este o norocoasă! Dani Oțil este organizat chiar și atunci când vine vorba de cumpărături. Prezentatorul nu lasă loc de greșeli! / PAPARAZZI

Gabriela Prisăcariu este o norocoasă! Dani Oțil este organizat chiar și atunci când vine vorba de cumpărături. Prezentatorul nu lasă loc de greșeli! / PAPARAZZI

Paparazzii au ieșit, din nou, la ”vânătoare de vedete”, iar de această dată în prim plan s-a aflat nimeni alții decât Dani Oțil și Gabriele Prisăcariu. Ei bine, de această dată, camerele de filmat i-au surprins pe celebrul prezentator TV și cunoscutul model, în timp ce se aflau într-un cunoscut centru comercial din Capitală. Iată ce făceau cei doi, dar și ce planuri au luat în calcul! Fi-ți pe fază! Vă arătăm imagini exclusive cu Dani Oțil și Gabriele Prisăcariu!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Dani Oțil și Gabriele Prisăcariu formează unul dintre cele mai reușite cupluri din showbiz-ul de la noi. Relația celor doi a evoluat rapid, iar acum se simt mai împliniți ca niciodată, mai ales după ce pe lume a venit fiul lor, Tiago.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Anul trecut, fotomodelul și prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” au avut parte și de marele eveniment de nuntă, iar după cununia religioasă a urmat o petrecere ca-n povești, alături de persoanele apropiate lor.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Gabriela Prisăcariu este o norocoasă

Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din țară, , sunt mereu pe urmele vedetelor din showbiz-ul românesc și le surprind în momente și ipostaze total neașteptate. Așa s-a întâmplat și de această dată, când în vizorul camerelor de filmat s-au aflat chiar Dani Oțil și Gabriele Prisăcariu.

De această dată, fotomodelul și prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” au fost surprinși în timp ce se aflau în într-un centru comercial, mai exact într-un magazin care deține și electrocasnice.

Dani Oțil este organizat chiar și atunci când vine vorba de cumpărături

Ei bine, din imaginile surprinse de camerele de filmat, putem spune că Gabriela Prisăcariu este o norocoasă.

Dani Oțil este organizat chiar și atunci când vine vorba de cumpărături, iar asta pentru că prezentatorul nu lasă loc de greșeală și este foarte atent la orice detaliu.

Gabriela Prisăcariu suferă de hernie de disc

Știm bine că atât Gabriela Prisăcariu, că și Dani Oțil își țîn fanii la curent cu toate momentele din viața lor, iar la finalul lunii octombrie 2023, soția prezentatorului TV s-a filmat în timp ce se afla pe un aparat care o ajută să se refacă.

Ei bine, frumosul fotomodel s-a mirat în momentul în care a aflat că a fost diagnosticat cu hernie de disc, mai ales având în vedere că este tânără și are doar 30 de ani.

CITEȘTE ȘI: Cine îi rezolvă „problemele” Gabrielei Oțil când soțul ei nu e prin preajmă. Soția lui Dani Oțil se descurcă în orice situație / PAPARAZZI

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191