Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil fac nuntă mare! Se căsătoresc religios și au un cavaler de onoare surprinzător

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil fac nuntă mare! Se căsătoresc religios și au un cavaler de onoare surprinzător

30 iulie 2023, zi mare pentru Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil! Cei doi pășesc împreună la altar și se căsătoresc și religios, la doi ani de la cununia civilă. După ceremonia de la biserică, va urma marea petrecere, într-un local select, cu piscină, pe malul lacului Buftea!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil fac, duminică 30 iulie, nuntă mare! Cei doi au emoții mari pentru că își vor jura credință unul altuia și în biserică!

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Pe data de 15 mai 2021, cei doi s-au căsătorit doar civil. Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au fost nașii lor la ceremonia de atunci. Acum, la mai bine de doi ani distanță,  aceștia au decis să facă cununia religioasă și petrecerea mare de nuntă. 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Gabriela a intrat în focuri de dimineață și a anunțat pe rețelele de socializare că fiul lor, Tiago, va fi cavaler de onoare la nuntă, postând și o poză cu acesta.

Gabriela Prisăcariu: „Am emoții, probabil că voi plânge! Alături de Dani am devenit femeie!”

De când am născut am devenit extrem de emotivă și da, probabil că voi și plânge. Am emoții, îmi doresc foarte mult să se întâmple lucrul ăsta, să mergem la biserică, consider că este mult mai important decât actul în sine.

Suntem tot mai uniți, mai închegați și sunt extrem de fericită și relaxată, îmi place că nu am un stres sau nu ne certăm. Noi tot timpul ne înțelegem și ne completăm unul pe altul. Mă simt iubită și împlinită!

Cred că alături de el am devenit femeie și îmi place persoana care am devenit alături de el”, mărturisea Gabriela Prisăcariu, mireasa lui Dani Oțil, recent, la Antena Stars.

Petrecerea are loc pe malul lacului Buftea!

Modelul și prezentatorul de la Antena 1 s-au pregătit din timp pentru marele eveniment și a pus la punct toate detaliile pentru nunta de astăzi.

Cei doi au vizionat mai multe restaurante din București și au reușit să găsească un loc de vis în Buftea, care se află la marginea unui lac, și are și o piscină.

Petrecerea de nuntă va avea loc în aer liber într-un decor superb, chiar pe malul lacului Buftea. Cei doi au schimbat data inițială a nunții pentru a putea să se căsătorească în acest loc.

Nu îi spunem nuntă, deși o să fie o nuntă. Am găsit și locația, este superbă. Ne-am schimbat chiar și data pentru că locația nu era disponibilă când voiam noi. Noi am vrut neapărat în aer liber.

Locația asta nu are nevoie de descriere. Noi am ales-o pentru că este absolut superbă, o să facem aici pe piscină, frumos afară, iar în față avem lacul. Mai frumos de atât nu se poate.

Au mai multe locații în funcție de numărul de invitați, de tot. Oamenii ăștia chiar s-au gândit la tot”, a anunțat Gabriela Prisăcariu, atunci când a mers să deguste meniul, împreună cu Dani.

Pentru nunta lor de la piscină, cei doi au primit, se pare, și un discount de 5%, după cum se menționează pe site-ul restaurantului, unde, în această perioadă este și o promoție.

Cum vor arăta mirii în ziua nunții?

Dani Oțil (42 de ani) a mers, zille acestea, și a făcut ultima probă pentru costumul de ginere, realizat de o casă celebră de modă. La probele anterioare, Gabriela Prisăcariu s-a amuzat pe seama faptului că sacoul ales de soțul ei era puțin larg.

Ca să înțelegeți cum își face Dani costumul de nuntă, ca să îl mai aibă și la alte evenimente. La care evenimente? La alte nunți?”, le-a spus vedeta fanilor ei, de pe Instagram.

Depinde, la alte nunți. Dacă trec calificările. Să fie bun și la nunta de argint. Eu altul nu mai îmi fac”, a spus Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu a probat și ea, la rândul ei, mai multe rochii de mireasă. Dani s-a amuzat pe seama faptului că a dat 200 de euro pentru ca soția lui să probeze rochii de mireasă, timp de 23 de minute.

Stimați bărbați, gentlemeni sau nu. De ce spun eu că bărbații sunt mai uniți decât femeile?! Am fost într-un loc unde se probează rochii de mireasă, doar ca să probăm, unde te duci cu câteva luni înainte, nu cu o săptămână două înainte. Pentru 23 de minute am plătit 200 de euro”, a povestit prezentatorul de la Antena 1, pe Instagram.

Gabriela a optat, până la urmă, pentru un model cât se poate de simplu.

Da, am ales rochia de mireasă! Sunt foarte fericită de alegerea făcută și abia aștept să vină, e comandată. Nu vom avea mulți invitați, va fi o nuntă între prieteni.

Mi-am dorit foarte mult să găsim o locație care să se desfășoare în aer liber, să fie la piscină. Nu ne dorim o nuntă mare în niciun caz, pentru că nu ne caracterizeaz”, a declarat vedeta, postând și o poză cu modelul rochiei pentru fani, însă nu în întregime.

Aseară au petrecut la nunta unui coleg, în Domnești!

Înainte de marele eveniment de astăzi, cei doi soți au petrecut aseată la o altă nuntă în Domnești, cea a colegului de redacție, George Mitrănescu.

Mergem la o nuntă. Am luat plicul, plicul e pentru Georgică, el e invitat mâine la mine la nuntă. Dar i-am scris: «Nu îl deschideți. Mi-l dați mâine». Teoretic eu îi dau azi de euro, el îmi dă mâine de euro. Fii bărbat”, a transmis Dani Oțil, într-un Instastory.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cunoscut pe holurile Antenei 1

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au cunoscut chiar pe holurile Antenei 1și s-au logodit la începutul anului 2020. Cererea în căsătorie a fost una romantică și a avut loc în Mexic, chiar de Sărbători, în timpul unei vacanțe.

Eram la o prezentare și Dani m-a curentat la propriu cu o zgardă pentru cățel. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea”, a povestit mireasa.

S-au căsătorit civil pe 15 mai 2021, iar în luna septembrie a aceluiași an au devenit părinții unui băiețel superb, Tiago.  Dani Oțil este cu 12 ani mai mare decât Gabriela Prisăcariu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191