Gafă uriașă a lui Roger Federer față de Kate Middleton. Soția lui a stat tot timpul îmbufnată

Gafă uriașă a lui Roger Federer față de Kate Middleton. Soția lui a stat tot timpul îmbufnată

Legendarul tenismen a avut parte de o primire extrem de călduroasă la startul Turneului Wimbledon fiind îndelung aplaudat în picioare. Camerele jurnaliștilor aflați la Wimbledon nu s-au dezlipit de Loja Regală unde Roger Federer era flancat de soție și de Prințesa de Wales, Kate Middleton. Fostul tenismen care s-a retras anul trecut a făcut o gafă uriașă față de prințesă încălcând grav protocolul regal. În același timp, soția lui a fost surprinsă de jurnaliști foarte îmbufnată pentru că Federer a neglijat-o, acordând toată atenția Prințesei de Wales.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Înainte de a se da start primului meci pe terenul central de la All England Club, elvețianul a fost omagiat pentru întreaga sa carieră. Toți spectatorii prezenți s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat la scenă deschisă.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Jurnaliștii au savurat momentul și nu și-au dezlipt obiectivele camerelor de pe Loja Regală. Un gest pe care Roger Federer l-a făcut față de Prințesa de Wales a fost aspru criticat în presă. Federer a încălcat protocolul regal și i-a pus mâna pe spate Prințesei de Wales, intenționând chiar să o pupe pe obraz. Gestul a fost aspru taxat de jurnaliștii britanici, în special.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Jurnaliștii au apreciat că Federer a avut o atitudine mult prea prietenoasă față de Kate Middleton. Potrivit regulilor, singurul moment în care este permis ca un membru al Casei Regale să fie atins este atunci când acesta întinde mâna pentru a fi salutat. Orice alt gest este considerat lipsit de respect.

Protocolul regal prevede ca membrii familiei regale să nu fie atinși decât în momentul în care îți întind mâna pentru salut. Chiar și copiii lui Kate ar trebui să se încline și să facă o reverență în fața mamei lor, în momentul salutului. În apărarea lui Federer, putem spune că el este un prieten apropiat al Prințului și al Prințesei de Wales și chiar l-a învățat pe Prințul George să joace tenis. De asemenea, Roger este vechi prieten și cu Pipa, sora Prințesei de Wales.”, au notat jurnaliștii de la Sky News.

Nu a fost singurul aspect sesizat de jurnaliști în Loja Regală. Federer a fost observat vorbind tot timpul doar cu Prințesa de Wales, au râs și au făcut dese comentarii. Între timp, soția lui Federer, care stătea în stânga lui, devenea din ce în ce mai îmbufnată, iar acest lucru s-a citit foarte bine pe fața ei.

De altfel, mai multe publicații britanice au sesizat că Federer și-a neglijat soția.

„Soția lui Roger Federer, Mirka, este bosumflată și se simte neglijată, în timp ce soțul ei discută cu Prințesa Kate”, au titrat jurnaliștii de la Express.

Aceștia au contactat și un expert în limbajul corpului, care a explicat că Mirka Federer nu s-a simțit deloc bine.

„Pe lângă aceste gesturi de respect și prietenie, soția lui Roger, Mirka, arată aproape comic. Privind drept înainte, cu o expresie sumbră a feței, aparent ignorându-și soțul în timp ce acesta stă întors și râde alături de Kate, Mirka arată ca o femeie chinuită și îmbufnată.

„Acel pumn strâns sub bărbie se adaugă grimaselor și sugerează că Mirka s-a simțit neglijată. Este posibil să fie doar un moment și să ne înșelăm”, a declarat Judi James, expertă în limbaj corporal, pentru sursa citată.

Anul trecut, Roger Federer și-a anunțat retragerea, încheindu-și astfel cariera de jucător profesionist. După o carieră fabuloasă, elvețianul a intrat definitiv în panoplia legendelor sportului alb.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191