Gara de Sud – soferii care parcheaza anapoda raman fara masini

Gara de Sud – soferii care parcheaza anapoda raman fara masini

Gara de Sud a devenit una dintre zonele principale de actiune a echipelor SGU, alaturi de zona centrala- Hotel Central, strada Cuza Voda sau Anton Pann.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Zilnic, zeci de soferi isi gasesc masinile cu rotile blocate, in cel mai bun caz, iar cei mai ghinionisti nu si le mai gasesc la fata locului, ci in parcul SGU, de unde trebuie sa le recupereze contra unei sume deloc mici.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Astazi, la Gara de Sud, echipajul de ridicari a facut deja prima „victima”, un autoturism Ford parcat neregulamentar.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Societatea atrage atentia soferilor sa aiba grija unde stationeaza, fiindca si cateva minute de neatentie le poate aduce amenzi considerabile.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191