Gara de Sud – soferii care parcheaza anapoda raman fara masini

Gara de Sud – soferii care parcheaza anapoda raman fara masini

Gara de Sud a devenit una dintre zonele principale de actiune a echipelor SGU, alaturi de zona centrala- Hotel Central, strada Cuza Voda sau Anton Pann.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Zilnic, zeci de soferi isi gasesc masinile cu rotile blocate, in cel mai bun caz, iar cei mai ghinionisti nu si le mai gasesc la fata locului, ci in parcul SGU, de unde trebuie sa le recupereze contra unei sume deloc mici.

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

Astazi, la Gara de Sud, echipajul de ridicari a facut deja prima „victima”, un autoturism Ford parcat neregulamentar.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Societatea atrage atentia soferilor sa aiba grija unde stationeaza, fiindca si cateva minute de neatentie le poate aduce amenzi considerabile.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191