General al armatei române: Suntem gata să folosim întreaga putere militară pentru a ne apăra teritoriul

General al armatei române: Suntem gata să folosim întreaga putere militară pentru a ne apăra teritoriul

România e gata să folosească, în funcție de „nivelul amenințării”, sistemele antiaeriene împotriva dronelor rusești și va folosi „toată puterea militară” pentru apărarea teritoriului național, a precizat generalul cu trei stele Gheorghiță Vlad, locțiitor al șefului Statului Major al Apărării.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

De asemenea, armata română a trimis 600 de militari și radare în zona din Delta Dunării de la granița cu Ucraina.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

„Am decis să desfășurăm în jur de 600 de soldați, pentru a întări linia noastră de apărare în partea nordică a Dobrogei. Am desfășurat niște radare, avem apărarea activată și am avut discutii cu partenerii noștri aliați (NATO) pentru a găsi soluții pentru a rezista în fața agresiunii ruse”, a precizat generalul Vlad în cadrul unui interviu acordat unui post de televiziune din Suedia

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Întrebat dacă România va folosi sistemele sale antiaeriene împotriva dronelor rusești, generalul adjunctul șefului armatei române a precizat:

„În funcție de nivelul amenințării, suntem gata să folosim toată puterea militară pentru a apăra teritoriul românesc”

Ministerul Apărării a decis joi, 14 septembrie, să restricționeze zborurile din spațiul aerian din nordul Dobrogei, la granița cu Ucraina. Anunțul a venit în contextul în care același minister a decis să construiască două adăposturi antiaeriene în zona Plauru-Ceatalchioi, unde în ultimele zile au căzut cel puțin trei drone ale armatei ruse, în urma atacurilor intensive asupra infrastructurii porturilor ucrainene de la Dunăre.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191