George Clooney și Amal, lecție de eleganță! Cum au fost suprinși înainte de Festivalul de Film de la Veneția

George Clooney și Amal, lecție de eleganță! Cum au fost suprinși înainte de Festivalul de Film de la Veneția

George Clooney și soția sa Amal sunt o adevărată prezență oriunde ar merge, iar atunci când ochiul vigilent al paparazilor reușește să îi surprindă, imaginile fac deliciul fanilor! Cuplul celebru a fost fotografiat chiar înaintea Festivalului de Film de la Veneția!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Cei doi au venit la Veneția pentru a participa la gala anuală DVF Awards, găzduită de creatoarea de modă Diane von Furstenberg, în cadrul celei de-a 80-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Veneția, conform publicației People. Cei doi au fost fotografiați ținându-se de mână imedia după ce au coborât de pe o barcă, bucurându-se așadar de frumusețea locului. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

După cum ști, frumoasa soție al lui Clooney, Amal, este o celebră avocată, iar în cadrul evenimentului DVF Awards aceasta a primit o recunoaștere oficială care îi onorează activitatea sa globală cu victimele abuzurilor, potrivit unui comunicat de presă împărtășit cu PEOPLE.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Amal a reprezentat prizonieri politici de profil înalt și supraviețuitori ai atrocităților în masă, cum ar fi femeile și fetele Yazidi înrobiți de ISIS, civili atacați de milițiile sudaneze și forțele guvernamentale din Darfur și femei activiste încarcerate în întreaga lume. Parcursul ei în asigurarea libertății jurnaliștilor deținuți pe nedrept în întreaga lume este de neegalat„, se arată într-un comunicat de presă al DVF Awards, citat de People.

Pentru plimbarea lor prin frumoasa Veneție, actorul a decis să poarte o ținută relaxată, dar stilată, formată dintr-un tricou polo bleumarin, completați de o pereche de pantaloni albi cu dungi discrete tot bleumarin. Ținuta casual a fost completat de n iște pantofi bej și o pereche de ochelari de soare cu reflexe albastre, care i-au scos în evidență șarmul de neegalat al lui Clooney. 

Soția sa, pe de altă parte, a purtat o rochie pe corp, fără mâneci de culoare albă și cu inserții de dantelă neagră. Lungimea scurtă a rochiei și pantofii negri eleganți i-au scos în evidență silueta și picioarele superbe cu care Amal se mândrește. Ținuta a fost completată de o poșetă neagră și nelipsiți ochelari de soare. 

Veneția ocupă un loc special în inimile lui George și Amal, deoarece este locul în care s-au căsătorit în urmă cu aproape nouă ani. Cuplul a schimbat jurămintele într-o ceremonie intimă la resortul de lux Aman Canal Grande din orașul plin de canale, pe 27 septembrie 2014. Ei au fost căsătoriți de prietenul apropiat Walter Veltroni, fostul primar al Romei. Amal și George sunt acum părinții a doi copii: Ella și Alexander, gemeni în vârstă de 6 ani. Cei doi dețin o casă pe lacul Como din Italia. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191