Georgiana Lobonț și soțul ei și-au ales nașii pentru cel de-al treilea copil. Ce vedetă îl va boteza pe micuț: „Oameni dragi” / FOTO

Georgiana Lobonț și soțul ei și-au ales nașii pentru cel de-al treilea copil. Ce vedetă îl va boteza pe micuț: „Oameni dragi” / FOTO

Georgiana Lobonț este însărcinată și va deveni mamă pentru a treia oară anul viitor. Aceasta alături de soțul ei, Rareș Ciciovan și-au ales nașii pentru micuț, iar anunțul cu privire la părinții spirituali a fost făcut pe rețelele de socializare.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Vestea că Georgiana Lobonț este însărcinată pentru a treia oară a surprins pe toată lumea, iar fanii ei se bucură pentru artistă. Ea și soțul ei, Rareș Ciciovan și-au ales nașii pentru bebelușul lor și sunt extrem de emoționați pentru toată perioadă care urmează.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Cine sunt nașii bebelușului

Georgiana Lobonț este însărcinată în a cincea săptămână, astfel că va naște în primăvara anului viitor. Ea și soțul ei, Rareș Ciciovan și-au ales nașii pentru bebeluș, iar părinții spirituali sunt o artistă cunoscută de la noi din țară și partenerul acesteia.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Cei patru au ieșit la cină împreună, apoi anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare. Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu vor fi nașii copilului. Artista a făcut o postare pe rețelele de socializare unde apare alături de Georgiana Lobonț și le mulțumește celor doi pentru oportunitatea de a le fi nași, având doar cuvinte de laudă față de ei.

Cum și-a anunțat Georgiana Lobonț fanii cu privire la sarcină

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți pentru a treia oară. Artista și-a anunțat fanii printr-o postare pe rețelele de socializare adăugând și cât este de emoționată pentru ceea ce se întâmplă. Testul de sarcină a fost făcut chiar în natură, aceasta îndreptându-se spre un concert.

CITEȘTE ȘI: Georgiana Lobonț, imagini emoționante cu burtica de gravidă. Cum s-a fotografiat artista / FOTO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191