Gerard Pique rupe tăcerea la un an de la despărțirea de Shakira: „Oamenii nu știu nici măcar 10% din ceea ce s-a întâmplat”

Gerard Pique rupe tăcerea la un an de la despărțirea de Shakira: „Oamenii nu știu nici măcar 10% din ceea ce s-a întâmplat”

Gerard Pique a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Shakira, care a ținut multe luni prima pagină a ziarelor. Fostul fotbalist mărturisește că oamenii nu știu, de fapt, nimic din ceea ce s-a întâmplat real.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Fostul fundaș central al Barcelonei a fost prezent la emisiunea „El món a RAC1”, alături de Jordi Basté, unde a vorbit despre povestea controversată a despărțirii sale de Shakira.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

În principal, el a spus cum se simte după despărțirea de Shakira, cu care are doi copii, micuții Milan și Sasha, după tot ceea ce s-a spus despre el, chiar de către columbiancă, care a povestit detaliile despărțirii lor prin versurile melodiilor sale, în care a strecurat că a fost infidel cu Clara Chia, cu care are acum o relație oficială.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Dacă aș fi dat importanță la ceea ce se spune despre mine, acum aș fi fost închis într-un apartament sau m-aș fi aruncat de la etajul șase”, a spus fostul fotbalist, lăsând să se înțeleagă că toate informațiile despre el nu îl afectează deloc. „Singura modalitate de a ieși viu din toate acestea este să nu le dai nicio importanță”, a adăugat el, potrivit

„Oamenii nu știu nici măcar 10% din ceea ce s-a întâmplat”

Deși până acum fanii au auzit doar versiunea Shakirei, Gerard Pique a explicat motivul pentru care a ales să tacă timp de un an. Fostul fotbalist spune că nu poate ieși mereu să nege informațiile greșite apărute despre el.

„Nu pot ieși în fiecare zi să neg lucruri care nu sunt reale. Nu vreau să vorbesc despre asta și nu voi vorbi despre asta, dar oamenii nu știu nici măcar 10% din ceea ce s-a întâmplat. Nici eu nu vreau, pentru că este ceva privat”.

Pentru Piqué, toate aceste discuții despre el „fac parte din circ și din spectacol, că oamenii își dau cu părerea fără să știe”. „În viața mea nu se schimbă nimic din cauza a ceea ce se spune, nu contează. Mă ajută, în ultimii ani ai carierei mele am trăit asta și m-am descurcat destul de bine”, a spus el.

Shakira și Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

Shakira și Gerard Pique formau un cuplu din anul 2010 și împreună au doi copii, Sasha și Milan. Cei doi nu erau căsătoriți, pentru că artista nu și-a dorit să facă acest pas. Shakira și Gerard Pique s-au cunoscut în timpul Campionatului Mondial din Africa de Sud.

„Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arata într-un comunicat emis de agenția de comunicare a cântăreței, preluat de Marca.

Cine este Clara Chia Marti, iubita lui Gerard Pique

Acum, fostul fotbalist se iubește cu Clara Chia Marti, care e studentă la PR și are 24 de ani. Despre relația lor nu se știe însă dacă a început înainte de despărțirea de Shakira, însă cei doi s-ar fi cunoscut în timpul evenimentelor organizate de compania lui Pique, Kosmos. În urmă cu câteva luni, cei doi au participat la un concert și au fost surprinși extrem de apropiați, sărutându-se și dansând, chiar în compania părinților fotbalistului, scrie

Se pare că Shakira a suferit cumplit când a aflat că Pique are o nouă iubită. Un apropiat al cântăreței a povestit că aceasta a avut nevoie de ajutorul unui psiholog după ce a văzut imaginile cu fostul partener și actuala lui iubită. „S-a supărat foarte tare după ce l-a văzut pe tatăl copiilor ei cu iubita în public. Shakira este devastată. A avut nevoie de un psiholog, după ce a văzut imaginile cu Gerard Pique și noua sa parteneră. Shakira nu se aștepta la o asemenea trădare din partea lui Pique, alături de care își dorea să-și petreacă restul zilelor”, a declarat jurnalistul de investigații Jordi Martin, conform Music Mondial.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191