Gestul care anunță sfârșitul războiului în Familia Regală. Decizia surprinzătoare luată de Prințul Harry și Meghan Markle

Gestul care anunță sfârșitul războiului în Familia Regală. Decizia surprinzătoare luată de Prințul Harry și Meghan Markle

Relația Prințului Harry (38 de ani) cu Meghan Markle (42 de ani) a fost un subiect controversat încă din 2016, mai ales după ce Ducii de Sussex au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în SUA. Ulterior, Prințul Harry a anunțat lansarea unei cărți autobiografice, prilej cu care a făcut publice mai multe detalii șocante din interiorul monarhiei britanice. Dar, se pare că cei doi sunt pregătiți să se împace cu Familia Regală Britanică.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Când nimeni nu se mai aștepta, se pare că Ducii de Sussex par deciși să schimbe foaia cu Regele Charles, Prințul William și Kate Middleton. Prințul Harry (38 de ani) ar vrea să facă un pas spre împăcare cu Familia Regală, conform unei surse din interior, de la Palat, arătându-și dorința de a închiria un apartament la Palatul Kensington.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Și totuși, chiar dacă este dispus să facă acest lucru, Ducele de Sussex este extrem de precaut și susține că nu vrea să devină „prizonier” al Palatului, ci să aibă libertate totală și să-și mobileze singur apartamentul. „El și Meghan se oferă să închirieze un apartament la Palatul Kensington și să-l mobileze ei înșiși”, a declarat sursa, relatează

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

În ciuda acestui fapt, experții regali se întreabă dacă este posibilă o împăcare între Prințul Harry și Prințul William, mai ales că relația dintre cei doi frați nu mai este deloc una bună, astfel că unii sunt de părere că orice acțiune ar putea fi inutilă în acest moment.

„Nu văd nici un semn de împăcare. Daunele, rănile sunt atât de profunde, încât va dura foarte mult timp pentru a le vindeca. Și, în acest stadiu, pur și simplu nu văd nici o dovadă că există o dorință de ambele părți, totuși, de a pune capăt acestui lucru și de a ierta și de a uita”, a declarat Sarah Hewson, redactorul Royal de la Talk TV.

Prințul Harry a adus o serie de acuze împotriva Familiei Regale, inclusiv împotriva moștenitorului tronului, o dată cu lansarea autobiografiei „Rezervă”, în ianuarie, anul acesta. Astfel, se crede că relațiile dintre cei doi frați s-au înrăutățit de atunci. Totodată, printre detaliile șocante din interiorul monarhiei britanice, Prințul Harry a menționat că între el și William ar fi existat altercații fizice, iar acesta ar fi numit-o pe Meghan „dificilă”, „nepoliticoasă”, ceea ce ar fi alimentat orientarea anti-Meghan a presei tabloide.

În 2020, Meghan și Harry s-au mutat, după ce s-au despărțit de Familia Regală, la Montecito, California, unde au demarat o serie de proiecte, inclusiv fondarea organizației caritabile Archwell.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191