Gestul făcut de Traian Băsescu la priveghiul Mioarei Roman. În urmă cu mai mulți ani a evacuat-o din casă pe fosta soție a lui Petre Roman

Gestul făcut de Traian Băsescu la priveghiul Mioarei Roman. În urmă cu mai mulți ani a evacuat-o din casă pe fosta soție a lui Petre Roman

Astăzi, trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost adus la capela Bisericii Sfântul Gheorghe Nou, acolo unde mâine, pe 26 februarie, va avea loc slujba de înmormântare. Familia, apropiații, dar și oameni simpli, au mers să îi aducă un ultim omagiu Mioarei Roman. Nici Traian Băsescu nu a rămas indiferent în aceste momente grele, chiar dacă în urmă cu mulți ani a evacuat-o din casă. Gestul pe care l-a făcut la priveghi.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Momente grele pentru familia și apropiații Mioarei Roman. Trupul neînsuflețit a fost astăzi adus la biserica unde mâine va avea loc slujba de înmormântare. Oana și Catinca Roman sunt sfâșiate de durere.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Și Petre Roman a venit la priveghi și nici Traian Băsescu, care a evacut-o din casă în urmă cu mulți ani pe Mioara Roman, nu a rămas indiferent în aceste clipe.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Gestul făcut de Traian Băsescu la priveghiul Mioarei Roman

Fostul președinte nu a fost prezent la priveghi. Chiar și așa, Traian Băsescu a trimis o coroană de zambile albe, care a fost așezată lângă celelalte flori aduse de oamenii care au venit să ăi aducă un ultim omagiu Mioarei Roman.

Mioara Roman a fost evacuată de Traian Băsescu din casă

Chiar dacă, în prezent, i-a trimis o coroană de zambile la priveghi, în urmă cu mai mulți ani, Mioara Roman a fost evacuată din casa din Primăverii, împreună cu fiica cea mare, Catinca. Totul se întâmplase în 24 de ore, iar situația a stârnit revoltă în familia fostei soții a lui Petre Roman.

La acel moment, Mioara Roman declara că a trecut prin momente dificile, după ce a aflat că trebuie să părăsească locuința, în urma deciziei luate de Traian Băsescu, pe atunci în funcția de președinte.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191