Gestul impresionant pe care l-a făcut fosta iubită a lui Mădălin, după mai bine de o lună de la moartea lui: ”De dorul rău” / FOTO

Gestul impresionant pe care l-a făcut fosta iubită a lui Mădălin, după mai bine de o lună de la moartea lui: ”De dorul rău” / FOTO

A trecut mai mult de o lună de la moartea lui Mădălin. În urmă cu o zi a avut loc parastasul de 40 de zile al tânărului, de la care fosta lui iubită a lipsit. În schimb, însă, a făcut un gest prin care a demonstrat că încă îi duce dorul lui Mădălin.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Fosta iubită a lui Mădălin a fost foarte criticată de când tânărul a murit, însă acest lucru nu a oprit-o să exprime public ceea ce simte pentru el. Cei doi nu ar mai fi avut o relație în acel moment, însă faptul că el s-a stins din viață a adus în sufletul ei sentimente de dor și durere.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Ce a făcut fosta iubită a lui Mădălin, la o lună de la moartea lui

Tragedia lui Mădălin a stârnit durere într-o țară întreagă. Tânărul s-a stins din viașă în timp ce și-ar fi urmărit fosta iubită cu mașina, iar viteza cu care ar fi condus ar fi ajuns la 200 km/h.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Mădălin a fost găsit mort și nimic nu l-a mai putut salva. De atunci, atât familia lui, cât și fosta iubită suferă cumplit.

În urmă cu o zi, Narcisa nu ar fi participat la parastasul lui Mădălin, dar nici nu ar fi rămas indiferentă în ceea ce îl privește. Astăzi s-a filmat pe TikTok în timp ce poartă hanoracul lui Mădălin. În videoclipul pe care l-a filmat a scris un mesaj dureros, cu care i-a impresionat pe urmăritori.

Mădălin își exprima public suferința în urma despărțirii

În perioada în care a murit, Mădălin trecea prin despărțirea de Narcisa, ceea ce l-a făcut să sufere foarte mult. Nu a ascuns sentimentele pe care le are, ci a făcut totul public, prin mesaje dureroase. Toate acestea au emoționat pe toată lumea după ce Mădălin a murit.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191