Gestul neașteptat făcut de Oana Roman, după ce Marius Elisei s-a afișat alături de noua iubită: „S-a pierdut…” / VIDEO

Gestul neașteptat făcut de Oana Roman, după ce Marius Elisei s-a afișat alături de noua iubită: „S-a pierdut…” / VIDEO

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit în urmă cu ceva timp, iar cei doi soți nu se înțeeg foarte bine acum. În urmă cu doar o zi, bărbatul s-a afișat alături de noua iubită. După ce a văzut postarea făcută de fostul ei soț, vedeta a recurs la un gest neașteptat. Iată ce a făcut aceasta!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Oana Roman a recurs la un gest neașteptat, după ce Marius Elisei, fostul ei soț, s-a afișat alături de noua iubită. Marius Elisei le-a mărturisit fanilor ce a făcut fosta lui parteneră de viață.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Marius Elisei a făcut un videoclip în care a vorbit despre gestul neașteptat pe care Oana Roman l-a făcut recent cu privire la el. Fostul soț al vedetei a declarat că aceasta i-a închis numărul de telefon, deoarece acest număr nu se afla pe contractul lui de telefonie mobilă, ci era pe contractul ei.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191