Gheorghe Dincă s-a bătut cu un deținut și l-a lăsat inconștient. ”Monstrul din Caracal”, șef în închisoare

Gheorghe Dincă s-a bătut cu un deținut și l-a lăsat inconștient. ”Monstrul din Caracal”, șef în închisoare

Gheorghe Dincă a reușit să se impună în închisoare datorită forței sale. El s-a bătut cu mai mulți deținuți, iar ultima sa victimă a lăsat-o inconștientă câteva ore.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Gheorghe Dincă este șef în fața deținuților de la Penitenciarul de maximă siguranță din Craiova. ”Monstrul din Caracal” s-a bătut cu un coleg de celulă și l-a lăsat inconștient, iar agenții au intervenit.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Gheorghe Dincă și-a creat în nume între deținuți

Gheorghe Dincă a primit o sentință de 30 de ani de închisoare, pentru uciderea a două tinere, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. El își petrece timpul în celulă în liniște și pare să fie un deținut model pentru agenții de penitenciar, având mare respect pentru aceștia.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

A rămas singur și nici familia nu îl mai vizitează. Pentru a-și crea un nume în închisoare, a apelat la forță, iar bătăile au devenit tot mai dese. De curând, „monstrul din Caracal” a avut un conflict cu un deținut și l-a lăsat inconștient. Victima și-a revenit după câteva ore, în urma loviturilor primite, conform

La vârsta de 70 de ani, Gheorghe Dincă s-a adaptat regulilor din închisoare și a reușit să se impună datorită forței pe care o are. El este izolat de familia sa și nici apeluri telefonice nu are. În ultima perioadă a fost vizitat de mai mulți preoți, după ce a trimis scrisori către instituțiile bisericești. La începutul primăverii, în luna martie, „monstrul din Caracal” s-a pocăit împreună cu mai mulți deținuți, în cadrul unei slujbe oficiale organizată în penitenciar.

Gheorghe Dincă a primit 30 de ani de închisoare

Procesul lui Gheorghe Dincă a început în 2019, când a fost arestat pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două fapte, omor calificat – două fapte, profanare de cadavre – două fapte pentru două adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu din Caracal. Tribunalul din Olt a hotărât în septembrie 2022 ca bărbatul să primească 30 de ani de închisoare, pedeapsa maximă pentru persoanele care au peste 65 de ani. În luna mai, sentința a fost definitivă pentru „monstrul din Caracal”.

„Desfiinţează în parte sentinţa penală nr. 134 din data de , pronunţată de Tribunalul Olt în dosarul nr. 54/104/2020 şi rejudecând: Descontopeşte pedeapsa principală rezultantă de 30 de ani închisoare, pedeapsa complementară a interzicerii unor drepturi şi pedepsele accesorii aplicate inculpatului Dincă Gheorghe în pedepsele componente pe care le repune în individualitate. În baza art. 396 alin. 1 şi 2 C. proc. pen. condamnă inculpatul Dincă Gheorghe la pedeapsa de 30 de ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat”, se menţionează în decizia Curţii de Apel Craiova.

CITEȘTE ȘI: S-au împlinit patru ani de la dispariţia Alexandrei Măceşanu. Gheorghe Dincă rămâne în spatele gratiilor 30 de ani

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191