Gheorghe Dincă se crede Jackie Chan în închisoare! A bătut un deținut până l-a lăsat inconștient

Gheorghe Dincă se crede Jackie Chan în închisoare! A bătut un deținut până l-a lăsat inconștient

Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, nu se dezice nici după gratii. Se face respectat cu pumnul printre deținuți. Ultima persoană cu care a avut un conflict a rămas inconștientă. Victima a putut să-și revină abia după câteva ore. Gheorghe Dincă a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Craiova la 30 de ani de închisoare în cazul Caracal, pentru uciderea Alexandrei Măceşanu și Luizei Melencu.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Cum trăiește în închisoare Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă, cunoscut în România ca „Monstrul din Caracal”, are o viață liniștită în penitenciarul de maximă securitate din Craiova. Cel acuzat că ar fi răpit, sechestrat, violat și ucis două adolescente s-a impus în închisoare, fâcându-și legea cu forța pumnului, scrie Româ

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

La cei 70 de ani ai săi, Gheorghe Dincă s-a adaptat perfect vieții și regulilor din pușcărie, ba chiar și-a impus foarte repede și punctul de vedere, fiind considerat un adevărat șef, conform regulilor nescrise din închisori.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Gheorghe Dincă s-a impus prin forța pumnului 

„Gheorghe Dincă are o viață de nabab, în felul lui, în pușcărie. Și-a cucerit foarte repede respectul celorlalți pușcăriași, prin forța pumnului, singura lege care funcționează în lumea de după gratii”, a declarat pentru sub acoperirea anonimatului, un polițist de penitenciar care cunoaște foarte bine situația din Craiova.

„Are o forță în pumn incredibilă. Cel care a cunoscut cel mai recent forța acestuia a rămas câteva minute bune inconștient și și-a revenit pe deplin abia după vreo două ore. Nu a exagerat cine a spus că Dincă poate doborî cu pumnul gol un vițel, atâta puterea are!”, a adăugat același om al legii.

Ce viață duce în penitenciar „Monstrul din Caracal”

Polițiștii de penitenciar fuseseră avertizați încă de la bun început despre forța fizică a lui Dincă. Colegii lor, specializați în transportul prizonierilor la tribunale sau la reconstituiri, le-au spus că au de-a face cu o „forță a naturii”.

Gardienii spun că Gheorghe Dincă e unul din cei care respectă haina militară. Nu pune niciodată probleme, nu se plânge despre ceea ce i se pune în farfurie, nu cere tot felul de lucruri. Nici măcar vreun supliment de plimbare în aer liber dacă știe că nu i se poate permite așa ceva.

„Monstrul din Caracal” duce o viață destul de izolată în penitenciar. De fapt nici nu e prea căutat. Se pare că familia a înțeles mesajul său de a-l căuta foarte rar și nici convorbirile telefonice nu au prea mare căutare în cazul său.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191