Gheorghe Turda, acuzații dure la adresa Nicoletei Voicu: „Un om non-valoare!”

Gheorghe Turda, acuzații dure la adresa Nicoletei Voicu: „Un om non-valoare!”

Anii trec, dar se pare că Gheorghe Turda (75 de ani) nu uită și nu iartă unele lucruri! Contactat de Click!, îndrăgitul cântăreț de muzică populară a atacat-o, din nou, pe Nicoleta Voicu (51 de ani), femeia cu care s-a iubit timp de un an, și de care s-a despărțit în urmă cu aproape trei ani.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu se pare că au încercat, în ultima perioadă, să îngroape securea războiului, însă acest lucru pare imposibil. După ce și-au aruncat vorbe grele, în spațiul public, unul altuia, se pare că lucrurile nu reușesc să revină pe un făgaș normal. Asta pentru că atunci când are ocazia, artistul o atacă dur.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

„M-am lecuit de femei. Sunt bine așa cum sunt. Nu am mai vorbit deloc cu Nicoleta Voicu, exclus așa ceva. A fost foarte dur ceea ce s-a întâmplat între noi. S-a folosit de mine, dar așa se întâmplă în om non-valoare profită mereu de o valoare. Așa a fost și în cazul meu”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Click!

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Motivul separării

Atunci când au fost întrebați de ce s-au despărțit, fiecare a avut punctul său de vedere. Gheorghe Turda o acuza, în spațiul public, de faptul că Nicoleta Voicu este o femeie oportunistă, iar artista mărturisea că fostul său partener de viață se comporta foarte rece cu ea.

„Gheorghe Turda era foarte captivat de cariera profesională. Din timpul petrecut împreună, 99% îl acorda lumii, celor care îl contactau. Stăteam împreună, iar el vorbea la telefon. S-a întâmplat de nenumărate ori să se trezească dimineaţa şi, în loc să mă privească, să se uite la telefon. Eu nu l-am înşelat, pentru că telefonul meu era în orice colţ din casă, însă dumnealui îl ţinea ori în buzunar, ori lângă farfuria cu ciorbă. Domnul Turda mă neglija ca femeie”, mărturisea Nicoleta Voicu, în cadrul unei emisiuni TV.

Click! spune

Nicoleta Voicu a devenit cunoscută prin prisma meseriei sale, aceasta fiind cântăreață de muzică populară. De altfel, artista s-a iubit timp de un an de zile cu Gheorghe Turda, de care s-a despărțit pentru că acesta era foarte preocupat de cariera sa, iar artista ajunsese să se simtă singură.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191