Gigi Becali a făcut „pana prostului” cu un Rolls Royce! Scene incredibile pe străzile din Bucureşti (VIDEO)

Gigi Becali a făcut „pana prostului” cu un Rolls Royce! Scene incredibile pe străzile din Bucureşti (VIDEO)

Gigi Becali a făcut „pana prostului” la volanul unui Rolls Royce, o maşină de aproximativ 400.000 euro. A rămas fără benzină în zona Pipera, pe lângă casa lui.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Un mare noroc a fost că nu era departe de o benzinărie.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

A împins maşina, ajutat de angajaţii de la PECO

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Patronul FCSB i-a chemat în ajutor pe angajații benzinăriei pentru a împinge mașina până la pompă, dar nu s-a ferit să pună și el umărul.

În imaginile filmate de un martor se poate observa cum, la final, Gigi Becali răsuflă uşurat că a ajuns să alimenteze.

A ajuns cu maşina în şanţ

În urmă cu o lună, Gigi Becali a ajuns cu maşina în şanţ, pe centrura Capitalei. Aflat la volanul bolidului, un Rolls Royce, patronul FCSB a susţinut că s-a angajat într-o depășire în același timp cu șoferul din fața lui, iar pentru a evita impactul a intrat cu mașina în șanț.

 

„Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț.

 

Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț.

Mașina? Doar roțile (n.r. – sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta”, a precizat Becali atunci, pentru gsp.ro.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191