Gigi Becali cere pedeapsa cu închisoare pentru Dorian Popa! Ce spune latifundiarul din Pipera despre situație: „Pe viață!”

Gigi Becali cere pedeapsa cu închisoare pentru Dorian Popa! Ce spune latifundiarul din Pipera despre situație: „Pe viață!”

După ce Dorian Popa a fost prins drogat la volanul bolidului de lux, acum patronul de la FCSB susține că acesta ar trebui sancționat cu cinci ani de închisoare și suspendarea permisului de conducere pe viață. Iată declarațiile făcute de latifundiarul din Pipera!

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

Pe data de 27 octombrie, Dorian Popa a fost oprit de autorități în trafic și a fost testat cu aparatul drugtest. Dorian Popa a ieșit pozitiv la canabis, astfel că i-a fost suspendat permisul de conducere și i s-a deschis dosar penal.

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

Gigi Becali cere 5 ani de închisoare pentru Dorian Popa

Gigi Becali susține că Dorian Popa ar trebui să primească cinci ani de închisoare, iar permisul de conducere să-i fie suspendat pe viață. Patronul de la FCSB a mărturisit că nu este nicio problemă să conduci în lenjerie intimă sau dezbrăcat, însă atunci când consumi substanțe interzise la volan, meriți să fii pedepsit.

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

Adriana Bahmuțeanu, atac dur la adresa lui Dorian Popa!

Gigi Becali nu este singurul care îl atacă pe Dorian Popa, deoarece și Adriana Bahmuțeanu a transmis un mesaj dur pe contul ei personal de Instagram. Vedeta susține că artistul a participat la mai multe campanii de prevenire a drogurilor și subliniază gravitatea faptei comise de celebrul vlogger, atât de popular în rândul adolescenților.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191