Gigi Becali cere pedeapsa cu închisoare pentru Dorian Popa! Ce spune latifundiarul din Pipera despre situație: „Pe viață!”

Gigi Becali cere pedeapsa cu închisoare pentru Dorian Popa! Ce spune latifundiarul din Pipera despre situație: „Pe viață!”

După ce Dorian Popa a fost prins drogat la volanul bolidului de lux, acum patronul de la FCSB susține că acesta ar trebui sancționat cu cinci ani de închisoare și suspendarea permisului de conducere pe viață. Iată declarațiile făcute de latifundiarul din Pipera!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Pe data de 27 octombrie, Dorian Popa a fost oprit de autorități în trafic și a fost testat cu aparatul drugtest. Dorian Popa a ieșit pozitiv la canabis, astfel că i-a fost suspendat permisul de conducere și i s-a deschis dosar penal.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Gigi Becali cere 5 ani de închisoare pentru Dorian Popa

Gigi Becali susține că Dorian Popa ar trebui să primească cinci ani de închisoare, iar permisul de conducere să-i fie suspendat pe viață. Patronul de la FCSB a mărturisit că nu este nicio problemă să conduci în lenjerie intimă sau dezbrăcat, însă atunci când consumi substanțe interzise la volan, meriți să fii pedepsit.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Adriana Bahmuțeanu, atac dur la adresa lui Dorian Popa!

Gigi Becali nu este singurul care îl atacă pe Dorian Popa, deoarece și Adriana Bahmuțeanu a transmis un mesaj dur pe contul ei personal de Instagram. Vedeta susține că artistul a participat la mai multe campanii de prevenire a drogurilor și subliniază gravitatea faptei comise de celebrul vlogger, atât de popular în rândul adolescenților.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191