Gigi Hadid, arestată în Insulele Cayman! Modelul avea marijuana în bagaj

Gigi Hadid, arestată în Insulele Cayman! Modelul avea marijuana în bagaj

Potrivit presei internaționale, Gigi Hadid a fost arestată și amendată cu de dolari după ce agenții de control vamal și de control al frontierei au găsit marijuana în bagajele ei, la aterizarea pe aeroportul din Insulele Cayman, săptămâna trecută. Supermodelul a zburat cu un avion privat către destinația tropicală.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Potrivit unor rapoarte obținute de presa internațională, Gigi Hadid și o prietenă au aterizat cu un avion privat pe aeroportul din Insulele cayman, iar oficialii vamali ar fi găsit „ganja și ustensile folosite pentru consumul de ganja” în bagajele lor. Ulterior, modelul a fost arestat pe Aeroportul Internațional Owen Roberts, și ulterior, eliberată pe cauțiune. Cum comentează reprezentanții divei incidentul.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Gigi Hadid, arestată și amendată în Insulele Cayman

Săptămâna trecută, Gigi Hadid a fost arestată și amendată cu de dolari după ce agenții de control vamal și de control al frontierei au găsit marijuana în bagajele ei, la aterizarea pe aeroportul din Insulele Cayman.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Potrivit publicației locale Cayman Marl Road, modelul și o prietenă au fost arestate pe data de 10 iulie, pe Aeroportul Internațional Owen Roberts, fiind „suspectați de import de ganja și import de ustensile folosite pentru consumul de ganja”, după ce bagajele lor au fost percheziționate de oficiali în timp ce erau procesate prin vamă.

Amândouă au fost duse la Centrul de detenție a prizonierilor și, în cele din urmă, au fost eliberate pe cauțiune. Cele două au pledat vinovate în timpul unei înfățișări în instanță, care a avut loc pe data de 12 iulie, unde au fost condamnate pentru următoarele infracțiuni: „Importarea unui drog controlat” și „Importarea ustensilelor de droguri”, potrivit Curții din Insulele Cayman.

Cum comentează reprezentanții divei incidentul

Un reprezntant al modelului a ținut să clarifice situația și să spună cum au stat, de fapt, lucrurile.

De la incident, Gigi Hadid și prietenele ei s-au relaxat la soare, în vacanță, împărtășind imagini și videoclipuri din călătoriile lor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191