Gigi Hadid, nemachiată la plajă! Fanilor nu le-a venit să creadă cum arată

Gigi Hadid, nemachiată la plajă! Fanilor nu le-a venit să creadă cum arată

Gigi Hadid (28 de ani) și-a etalat frumusețea naturală, zilele trecute, în timp ce făcea plajă. Manechinul american a publicat o imagine în costum de baie, pe pagina sa oficială de Instagram, iar fanii săi au observat imediat că nu poartă machiaj. Gigi, care are o avere de 30 de milioane de dolari, este mândră de cum arată nemachiată și are și de ce! 

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Fostul „îngeraș” de la Victoria’s Secret are tenul perfect și nu are deloc nevoie de îmbunătățiri. Îmbrăcată într-un costum de baie colorat, format din două piese, Hadid le-a urat admiratorilor ei „bună dimineața”, în timp ce era așezată în genunchi, pe un șezlong.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Gigi Hadid și-a etalat și tatuajul dragon, de pe posterior, despre care fanii au speculat că este doar un desen temporar, care se duce după câteva spălări.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Gigi Hadid este fiica dezvoltatorului imobiliar Mohamed Anwar Hadid (74 de ani) și a fostului manechin Yolanda Hadid (59 de ani). Mai are o soră, Bella Hadid (26 de ani), și un frate, pe Anwar (24 de ani), ambii modele de succes la fel ca ea.

Supermodelul are o fetiță, pe Khai (2 ani), cu fostul său iubit, muzicianul Zayn Malik (30 de ani). „Mereu am vrut să devin mamă, dar nu eram obsedată. Adică nu credeam că m-am născut doar ca să fac un copil. Însă, fiica mea a fost o binecuvântare pentru mine. Sunt foarte fericită că sunt o mamă tânără. Am toată viața înainte alături de ea. Faptul că îi are pe ambii părinți alături de ea mă face atât de fericită!”, a declarat Gigi Hadid, în urmă cu câteva luni. potrivit publicației Today. 

Ea și Zayn împart custodia micuței și au rămas în relații bune, de dragul fetiței lor. Ea a mai dezvăluit că micuța are unele manierisme și tendințe britanice pe care le-a moștenit de la tatăl său: „Este un copil care a crescut în pântecele meu, iar eu am mâncat multă mâncare britanică – fasole, cârnați, curry. Și ea încă mănâncă așa.”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191