Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire

Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire

INGREDIENTE
Ingrediente Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire
2 oua
200 g iaurt (de preferat iaurt grecesc)
50 g zahar
1 plic zahar vanilat
250 g faina
1 plic praf de copt (10 g)
1 praf de sare
Ulei pentru prajit
Zahar pudra pentru decor

Uluitor! După 5 ani de procese și 2 ani în care a ignorat o decizie definitivă a unei instanțe, Nicușor Dan a semnat azi (!!!) autorizația pentru Spitalul de psihiatrie pentru copii

Portii: 4 Timp de preparare: sub 60 minute

Elena Lasconi: Adevărul și dreptatea au ieșit, definitiv, la suprafață. ÎCCJ confirmă decizia BEC care interzice USR să îi facă altui candidat campanie

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire:
Cum se prepara Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire

Medicul Alexandru Rogobete, deputat PSD Prahova, îl atacă dur pe Nicușor Dan: „Promovează legal drogurile în București!”

Pregatirea aluatului:
Intr-un bol mare, bate ouale impreuna cu zaharul si zaharul vanilat pana cand se omogenizeaza bine.
Adauga iaurtul si amesteca bine pana se incorporeaza.
Intr-un alt bol, amesteca faina cu praful de copt si sarea.
Adauga treptat amestecul de faina in bolul cu oua si iaurt, amestecand continuu pana obtii un aluat omogen. Aluatul va avea o consistenta groasa, dar moale.

Prajirea gogosilor:
Incinge uleiul intr-o tigaie adanca sau intr-un vas pentru prajit la foc mediu. Asigura-te ca uleiul este suficient de fierbinte (poti testa cu o mica picatura de aluat; daca sfaraie si se ridica la suprafata, uleiul este gata).
Cu ajutorul a doua linguri, ia portii de aluat si toarna-le in uleiul fierbinte. Foloseste o lingura pentru a modela aluatul in forma de gogosi mici.
Prajeste gogosile pana devin aurii si crocante, intorcandu-le ocazional pentru a se rumeni uniform pe toate partile. Acest proces ar trebui sa dureze aproximativ 3-4 minute pentru fiecare runda de gogosi.
Scoate gogosile prajite cu o spumiera si pune-le pe o farfurie tapetata cu servetele de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

Servirea:
Dupa ce s-au racit putin, presara zahar pudra deasupra gogosilor.

 

 

 

 

sursa: www.bucataras.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0734.908.468