Gorghiu: Nu vreau să mai aud că un pensionar trebuie să meargă în instanţă pentru că a fost calculată greşit pensia

Gorghiu: Nu vreau să mai aud că un pensionar trebuie să meargă în instanţă pentru că a fost calculată greşit pensia

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a transmis sâmbătă, la Şcoala de vară a Organizaţiei Seniorilor Liberali, că nu vrea să mai audă că pensionarii români sunt nevoiţi să meargă în instanţă pentru că le-a fost calculată greşit pensia.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

„În prezent, în sistemul de justiţie sunt în curs de soluţionare circa de dosare în care se solicită recalcularea pensiilor. Dintre acestea, circa au fost depuse numai anul acesta, din totalul de 1 milion de dosare.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

De la 1 ianuarie 2011, instanţele româneşti au judecat peste 109 mii dosare având ca obiect recalcularea pensiilor. Foarte multe pierdute de statul român”, a afirmat Alina Gorghiu, conform unei postări de pe pagina sa de Facebook.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Ea a mulţumit pentru invitaţia de a fi alături de Organizaţia Seniorilor Liberali şi i-a felicitat pe participanţi „pentru bunele exemple” pe care le oferă.

„Unii aleg să vorbească despre pensionari, despre seniori doar în termeni de categorii vulnerabile şi de pensii. Nu e aşa! Sunteţi o resursă extraordinară pentru societate”, a mai transmis Alina Gorghiu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191