Grecia a introdus o nouă taxă pentru turiști. Cât vor plăti românii pentru fiecare zi petrecută acolo

Grecia a introdus o nouă taxă pentru turiști. Cât vor plăti românii pentru fiecare zi petrecută acolo

Cea mai populară destinație turistică pentru români are taxe doar în sezon, de la martie până în octombrie.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Guvernul elen a decis să impună o nouă taxă de cazare începând cu sezonul turistic pentru a finanța lucrările de reparație care au fost afectate de incendiile forestiere și inundațiile grave.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Taxa pentru rezistența la schimbările climatice este percepută turiștilor începând cu 1 martie și va dura până la sfârșitul sezonului, în octombrie.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

De acum, turiștii vor plăti mai mult decât înainte – de la 1 euro până la 4 euro pe zi de cazare, în funcție de sistemul creat de guvern, care se bazează pe ratingul oficial al locației.

Sejururile la hoteluri de patru stele vor costa 7 euro în plus pe zi

Prin urmare, oamenii care sunt cazați în apartamente și hoteluri de una sau două stele vor trebui să plătească 1,5 euro pe zi, în timp ce cei care locuiesc în hoteluri de trei stele vor trebui să plătească 3 euro pe zi.

În conformitate cu noul sistem, sejururile la hoteluri de patru stele vor costa 7 euro în plus, în timp ce hotelurile de cinci stele de lux vor plăti 10 euro pe zi.

Taxele noi vor dubla bugetul Greciei pentru rezervele speciale. Nu vor fi incluse în prețurile agențiilor și operatorilor de turism, ci vor fi plătite direct în moneda locală.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191