Groază după o depășire inconștientă. Trei oameni au murit într-un Trabant făcut scrum, spulberat de un VW T-Roc pe un drum din Germania

Groază după o depășire inconștientă. Trei oameni au murit într-un Trabant făcut scrum, spulberat de un VW T-Roc pe un drum din Germania

Tragedia a avut loc la scurt timp după ora , pe autostrada B2, lângă Leipzig, în Germania. Din primele informații oferite de poliție, șoferul în vârstă de 64 de ani al unui VW T-Roc albastru, care se deplasa spre Zeitz, a încercat să depășească două camioane.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Doar că, din sens opus, se apropiau o Skoda și un vechi Trabant. 

SONDAJ/ Sunteți de acord cu decizia Şcolii „Sf. Vasile” Ploieşti de reintroducere a uniformei pentru elevi?

„Skoda a reușit să evite mașina și s-a oprit. Trabantul din spate a încercat și el să ferească VW-ul, însă a fost în zadar, fiind izbit în plin”, a declarat pentru Bild purtătorul de cuvânt al poliției, Therese Leverenz. 

Cum vor fi IMPOZITATE PFA-urile si MICROINTREPRINDERILE: Iata forma finala a legii, cu MASURILE FISCALE!

Trabantul a luat imediat foc, iar scenele care au urmat sunt îngrozitoare. Doi dintre ocupanți au murit carbonizați. Poliția nu a putut spune încă dacă a treia persoană a fost aruncată din mașină sau a sfârșit în flăcări.

„Ancheta este încă în curs”, a continuat Leverenz. 

Identitatea victimelor trebuie, de asemenea, clarificată. Persoana care a provocat accidentul a supraviețuit, fiind transportată la spital cu răni grave. 

Drumul a fost închis complet până seara pentru anchetă. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191